Нису отимали од ГСП-а линије,тачно се знало они раде само 860 и 860 абецеду и тјт,није било јефтине радне снаге из Шри Ланке.Ово сада нема возила на апликацији,возачи бахати иако ја нисам искусио бахатост возача,али доста људи јесте.Увели им 3 нове линије 584,600 и 607,још и продужили 606 зато што је то Стрела,зашто 606 није била продужена кад је ГСП радио него сада?Све у свему постају све гори.Tako je kada sa 60 vozila predješ na 400, u roku od godinu dana.
зашто 606 није била продужена кад је ГСП радио него сада?
610E + pretvaranje linije 602 u minibus i njeno pojačanje jednim vozilom. Mislim da su pojačavane i 604, 605 i 611.Увели им 3 нове линије 584,600 и 607
Znali su to kad su podnosili ponudu na tender, nije se okretnica magično udaljila nakon potpisivanja ugovora. Kojeg đavola su pristali na posao, ako im ne odgovara pozicija okretnice u odnosu na garažu.Prvi polasci se ne realizuju jer je okretnica 40km dalje od samih okretnica.
Čudno za 82 jer je pisano u svim novinama da uzima strela.Nije, za sad samo 73 i potez 700, 82 uopšte ne preuzimaju.
Čitaju ovi što se pitaju ovaj forum, pitanje je da li oće da pomognu građanima (normalan čovek bi rekao što ne bi )Potrebno je prijavljivati ih za točenje goriva tokom obavljanja polaska.
Čitaju ovi što se pitaju ovaj forum, pitanje je da li oće da pomognu građanima (normalan čovek bi rekao što ne bi )
А ти верујеш блатоидима.Čudno za 82 jer je pisano u svim novinama da uzima strela.
Sad ce ladno moci da naplacuju prevoz na stranackim mitinzima hahahahahah, nece vise biti naterani pod pretnjom inspekcije ko ostali prevozniciUzgred, sad sam apsolutno ubeđen da se opasno mulja sa kilometražama i da je to razlog što nema opreme po Strelinim vozilima, bog te pita šta oni prijavljuju. Kako je krenulo, ne bi me čudilo da krenu iz Batajnice za Beograd preko Novog Sada, a da usput svrate i do Pazove da natoče jeftinijeg goriva kod kuma na pumpi.
Znali su to kad su podnosili ponudu na tender, nije se okretnica magično udaljila nakon potpisivanja ugovora. Kojeg đavola su pristali na posao, ako im ne odgovara pozicija okretnice u odnosu na garažu.
Da te obradujem,potvrdise mi sa te ledine da ce I oni uci u taj biznis od 1.9.Kakva crna garaža, to je plac/ledina gde su busevi samo parkiraju.
Pogledajte prilog 205082
Nekad je parkiralište za njihove buseve bilo kod Starog Savskog mosta.
Ako stvarno uđu u gradski prevoz moraće neko da ih udomi ili da sagrade nešto privremeno.
Inače teške džukeletine od prevoznika veće možda i od Strele, smešna firma.