Koja je šansa da neki prevoznici uzmu Skanije poput modela koje ima onaj mučeni CLC, i Man Lion's City?Ne verujem da će baš svi uzimati Bmc, biće tu šarenila sigurno
Koja je šansa da neki prevoznici uzmu Skanije poput modela koje ima onaj mučeni CLC, i Man Lion's City?Ne verujem da će baš svi uzimati Bmc, biće tu šarenila sigurno
Kad kažem šarenilo, mislim na Cobre, Akie i Isuzu, nema ništa od ozbiljnijih proizvođačaKoja je šansa da neki prevoznici uzmu Skanije poput modela koje ima onaj mučeni CLC, i Man Lion's City?
Zbog Strele, dominiraće Mercedes, pa BMC, pa Cobra, pa Otokar.
Akie stižu kako za koga, za MM su već stigle.
Strela trenutno ima tačno 100 Cobri, 63 u saobraćaju i 37 na čekanju.Biće više Cobri nego Bmc kako je pocelo, samo Strela ima bar jedno 80 komada, a tek koliko Unacop, Saga, Lekon i ostali uz ove nove koje će kupiti, Dumeco samo 10 komada.
Da, dobilo je njih bar 50-60%.Čini mi se da su počeli polako da ugrađuju displeje na solo mercedesima na potezu 700
A koliko je Conecta?Strela trenutno ima tačno 100 Cobri, 63 u saobraćaju i 37 na čekanju.
135 komada bi trebalo solo, i 66 zglob.A koliko je Conecta?
Pretpostavljam da to računaš sa nabavkom za poteze 100 i 700. Koliko shvatam, kada ih u potpunosti preuzmu, to im je to. Ovo ostalo će uzimati drugi privatnici.
Ko bi rekao da će Niš ekspres voziti u selima iza Avale tipa Ripanj, Zuce, Ralja itd... LudiloNE NIŠ EKSPRES
Preuzeto sa instagrama: @byconecto
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Danas videh 706 na ex Dejtonki. Jezivo šta rade.Svakodnevno uveče tu toče sa 602, 604, 605, 610, 610E, pa čak sam jednom video i conecta sa 603 tamo.