Šta je novo?

Privatni prevoznici

Ne mogu da nađem 45, 81 i 81L. Jel Strela ili GSP?

ja mislim nijedno, već će se samo promeniti privatnik.

Ne mogu da nađem 45, 81 i 81L. Jel Strela ili GSP?
To je već dato Streli, kao i 72, 73 i 96. Inače niko nije primetio, ali Strela je od danas krenule masovne obuke na potezu 700, 72 i 73 sa solo conectima, što bi značilo da se smeši početak u julu, kao što piše i u onim porukama koje su slali vozačima GSP.

To je već dato Streli, kao i 72, 73 i 96. Inače niko nije primetio, ali Strela je od danas krenule masovne obuke na potezu 700, 72 i 73 sa solo conectima, što bi značilo da se smeši početak u julu, kao što piše i u onim porukama koje su slali vozačima GSP.
Потез 700 од 1.јула ваљда док ће на 100 чекати вероватно на 1.септембар.

Ако ништа друго:

- 42 коначно 6 уместо 4 возила викендом
- 59 ће имати 18 возила радним даном, 13 суботом и 10 недељом, поређења ради са данашњим стањем 17 радним даном, 10 суботом и 7 недељом
- Нису се сетили да врате 2 поласка на 56 али ће суботом имати 12 а недељом 11 возила

Могло је и раније током ових 8 година. Али ајде.

GSP je ovde najviše na gubitku, dobiće 5-6 najtežih gradskih linija po opterećrnosti, zauzvrat izgubiće sve.
Uostalom ko je nas putnike pitao da li želimo privatnike na 56 ili 88?

Ovo je prvi slučaj u svetu gde Grad radi protiv svog preduzeća, ovako nešto nije viđeno do sada.

56L postaje celodnevna, predviđen broj poluobrta je 64.

Mnogo su linija popravili, 52 ima 14 smemaca, 53 10 smenaca, verovatno i još linija pojačavali, sem onoga što je Đole naveo.

Šta je bitno putnicima da li ih vozi GSP ili privatnik. ;)
malo ću sad biti vulgaran, al da ste videli na poćetku na potezu 600...pa prvih dana je polovina putnika koja uđe u 601 doživljavala o***zam i vl**ila kad vide nov bus...

a kad uđu, svaki drugi priča isto "vidi ovo wow, ovo je bus, a ne prethodne šklopocije"... a svi gledaju u tapacirana sedišta i što se ne kuvaju unutra, a kad se sve to raskupusa kroz dve godine kleće sve okolo...

Poslednja izmena:
Vidi se u dokumentu koji je vucko poslao, strana 73.

IMG_7914.jpeg

Evo ga jedan novi hibrid na probi u Glavnoj. Loša slika, znam, ali iz daleka sam ga skontao.

Sve promene na ovom tenderu. Nisam nešto mnogo obraćao pažnju na vikend, uglavnom neke minimalne promene (dodato jedno vozilo).
20 - dodato po jedno vozilo svim danima
25P - dodat smenac i šihtaš radnim danom
30 - dodato vozilo vikendom
48 - dodat smenac i šihta
49 - dodato vozilo radnim danom
50 - dodata šihta
51 - dodato vozilo vikendom
52 - pojačana sa dva vozila, tri vozila pretvoreni u smence
53 - dodato vozilo, jedno pretvoreno u smenca
54 - dodato vozilo vikendom
55 - dodata šihta
56 - jedna šihta pretvorena u smenaca
59 - dodata šihta
70 - dodato vozilo vikendom
89 - jedna šihta pretvorena u smenca, dodata još jedna šihta
91 - šihta pretvorena u smenca
92 - Ukinuta šihta
305 - skinuta dva vozila
308 - šihta pretvorena u smenca, dodato vozilo
311 - šihta pretvorena u smenca
403 - šihta pretvorena u smenca
505 - dodato vozilo
531 - šihta pretvorena u smenca
532 - šihta pretvorena u smenca
534 - skinuto vozilo

305 ništa nije skinuto jer je imala isto vozila radnim danom. A zaboravio si 307, jedno vozilo dodato radnim danima, dva vozila dodata vikendom.

Kako vidim 305 i 307 imaju sedam vozila, dok u specifikacijama tendera kod 305 pet vozila, a 307 sedam. Menjalo se nešto očigledno.

Kako vidim 305 i 307 imaju sedam vozila, dok u specifikacijama tendera kod 305 pet vozila, a 307 sedam. Menjalo se nešto očigledno.
305 ima 5 vozila, a ne 7 i nikad nije imala 7. Do marta prošle godine je 305 imala 6 vozila, a 307 7 vozila i onda je skinuto po jedno vozilo. Sada na 307 vraćaju to vozilo i dodaju još 2 vikendom, a 305 ostaje ista i neverovatno mi je da nije dodato neko vozilo barem nedeljom jer zna da bude velika gužva zbog pijace u Boleču.

Sve mi se čini da za Lastu ne važe ista pravila. Baš me zanima hoće li nabaviti nova vozila jer po novom pravilu 50% voznog parka mora biti novo. Verovatno će je kupiti Strela na kraju...
b5dd4ac42c1d25d21e4d025234a11500.jpg

Sent from my RMX3710 using Tapatalk

Vrh