fujJel se zna za koga su?Pisu u komentarima da stizu u Beograd.
Pogledajte prilog 198616
Živim za dan kad ove grozote više neće biti na ulicama grada.Jel se zna za koga su?Pisu u komentarima da stizu u Beograd.
Pogledajte prilog 198616
Vro realno jer su već jednom uzeli BmcТамнава?
Nova, a piše Miljakovac 1.Bamiron je danas pustio svoju skorašnju prinovu u saobraćaj, u pitanju je Cobra P42037.
da je bar otokarJel se zna za koga su?Pisu u komentarima da stizu u Beograd.
Pogledajte prilog 198616
Primetio sam odavno da im je i mimoilaženje veliki problem, neretko u situaciji gde bi provukao i Boeing 747. Gde su imali obuku ne znam, al dosta ih je sa vrlo upitnim znanjem i veštinama. Da ponovim da nemam ništa protiv da ih uvoze kad je već situacija takva, al mora se na mnoge stvari obratiti daleko veća pažnja.Sekretarijat bi ozbiljno trebao da se pozabavi sa vozačima iz Šri Lanke, danas je lik promašio na 74ci trasu.
I mrtvo ladno ispred Novog Groblja (van stajališta kod kapije) otvorio vrata najednom, čekao 3 minuta i nastavio dalje.
Nekada imam osećaja kao da su na drogama.
Za to nepoznavanje trase bi trebalo da, pored vozača, bude odgovoran i prevoznik koji je odobrio da vozač samostalno vozi trasu koju očigledno ne poznaje dobro. S druge strane, ne kapiram šta je problem uložiti u uređaje za navigaciju, pa čak iskoristiti i ove sad nove uređaje što ugrađuju vozačima. Kako god, tehnologija postoji i treba da se iskoristi - nije sramota ako se vozač služi navigacijom, sramota je ako se pravi da je poznaje i onda se desi to što se desilo.Sekretarijat bi ozbiljno trebao da se pozabavi sa vozačima iz Šri Lanke, danas je lik promašio na 74ci trasu.
I mrtvo ladno ispred Novog Groblja (van stajališta kod kapije) otvorio vrata najednom, čekao 3 minuta i nastavio dalje.
Nekada imam osećaja kao da su na drogama.
To mi je jako čudno, moguće je da su ih zastrašivali ako bilo kako i bilo koliko oštete vozila, pa se sad tako ponašaju u saobraćaju. Inače su i njihove ulice jako uske i u užasnom stanju. Čak sam i na Malti doživeo njihovu vožnju, ulice preuske, sa zidovima i oštrim uglovima - a oni voze bez problema, manevrišu toliko dobro da verujem da bi i sa povezom na očima mogli bez greške da prođu trasu.Primetio sam odavno da im je i mimoilaženje veliki problem, neretko u situaciji gde bi provukao i Boeing 747. Gde su imali obuku ne znam, al dosta ih je sa vrlo upitnim znanjem i veštinama. Da ponovim da nemam ništa protiv da ih uvoze kad je već situacija takva, al mora se na mnoge stvari obratiti daleko veća pažnja.