Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.565
Зглоб на 79 би био смрт а и није потррбан. Потребно је макнути Ћурду и проблем решен.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Da neko piše ovakve gluposti mi je neshvatljivo. Jel si ušao jednom u bus pre početka škole ili nakon završetka casova prepodne ili poslepodne, nebitno je skroz. 79 prolazi pored jedno 6-7 škola i napravi se pakao gori nego u 50, više puta sam se gurao svom silo da uđem i stajao u autobusu bez držanja, prosto je sam zalepljen uz druge ljudeЗглоб на 79 би био смрт а и није потррбан. Потребно је макнути Ћурду и проблем решен.
Ovakve situacije su ogroman problem.
Kada ga neko vozilo ispred iseče, vozač autobusa će, više instinktivno nego svesno, kočiti i izbeći. Za to vreme, iza njega je krš i lom i sasvim je moguće da se desi povreda putnika. Onaj ko je izazvao, naravno ode, a vozač sad ima peripetiju da dokazuje, da se brani da nije namerno kočio. Realno, ko bi namerno tako kočio?
Putnici prijave, vozač stane, otvori vrata, svi se razbeže... Ostaje povređeni i beko njemu blizak. Vozač nema svedoka osim eventualnih kamera.
Više puta sam se pokajao što sam kočio, što je nekad noga bila brža od glave, posebno kad bahati vozač pokaže drskost ili srednji prst posle.
Kada ga neko vozilo ispred iseče, vozač autobusa će, više instinktivno nego svesno, kočiti i izbeći. Za to vreme, iza njega je krš i lom i sasvim je moguće da se desi povreda putnika. Onaj ko je izazvao, naravno ode, a vozač sad ima peripetiju da dokazuje, da se brani da nije namerno kočio. Realno, ko bi namerno tako kočio?
Putnici prijave, vozač stane, otvori vrata, svi se razbeže... Ostaje povređeni i beko njemu blizak. Vozač nema svedoka osim eventualnih kamera.
Više puta sam se pokajao što sam kočio, što je nekad noga bila brža od glave, posebno kad bahati vozač pokaže drskost ili srednji prst posle.