Sinoć sam se vozio u ovom "prelepom" vozilu na 78, družili smo se čitavih 20 minuta, za to vreme sam sa njim prešao oko 900m, ne zbog gužve u Nemanjinoj već zbog sistema otvaranja/zatvaranja trećih vrata na ovom busu. Na Slaviji po ulasku, zbog gužve stajali smo dobrih 7,8 minuta dok su ljudi skontali natpis na vratima i izašli jer inače ne bi ni krenuli, pa su se vrata zatvorila nekako, na stanici kod Generalštaba smo sačekali dve promene semafora dok su se zatvorila ta nesretna treća vrata, vozač je nemoćan, može samo da daje signal za promenu (zatvaranje) ali budući da uslov nije ispunjen (neko stoji u zoni zatvaranja vrata) od toga nema ništa. I tako namučih se, da bi video čari ovog vozila, ali nažalost, strpljenje me je izdalo, tako da sam peške nastavio svoj put, dok je nesretni vozač i na ex. GŽS nastavio sa čekanjem vrata. Inače, za tih 900m utisak je solidan, lepo izgleda unutra, koliko sam od gužve primetio, tabla je moderna i lepa, ali kabina je otvorena, juče tom prilikom tri puta su vozača zakačili, jer je bukvalno na dohvat ruke i pri guranju vrlo lako mogu da ga kače i torbama i rukama. Sve u svemu, nije to za naše uslove, 78 kao linija ne dopušta takva vozila, treba nešto sa čim može da se radi i postigne turaža.