Kamo lepe sreće da to bude jedini razlog. I dalje se dešava da autobusi saobraćaju grupno. Juče sam vraćao iz Lidla na Šumicama. Dođem na stanicu 19 , 20 i 29 ka gradu. Na stanici haos. Vidim da u suprotnom smeru prošlo nekoliko 29 - ki i dve 19 - ice , i to u roku od 5 minuta. Prelazim ulicu preko puta i htedoh da sačekam 17 ili 31 , ali mi obadva pobegoše dok sam prelazio pešački , te sam otišao na stanicu 29 ka Medakoviću. Prelazim pešački kad vidim da nailazi 29. Potrčim za njim i stignem ga. Sa 29 sam se odvezao do stanice Svetozara Radojčića. Odatle sam se uputio peške ka stanici "Zaplanjska". Dok sam stigao tamo , prošla je jedna 18 - ica. Dolazim na stanicu , a ono 30 - ak ljudi najmanje. Nailazi 26L , koji se crnio. Maltene se ispraznio , i opet napunio sa ljudima sa stanice , tako da su se vrata jedva zatvorila , a svi koji su želeli da uđu u njega , nisu uspeli. Nakon toga 20 minuta nijednog jedinog vozila. Za to vreme se na stanici opet nakupilo podosta ljudi. A onda nailazi 50 - ica koja je bila prepuna. Niko sa stanice nije uspeo da uđe u autobus. Dva minuta kasnije nailazi druga 50 - ica. I ona je bila prepuna , tako da niko sa stanice nije uspeo da uđe , ali je ipak njih nekoliko pokušalo da uđe i nisu odustajali. Kako vrata od autobusa nisu mogla da se zatvore (mislim na svih troje) , autobus je stajao u stanici. Koliko je to trajalo , ne bih znao , zato što je naišla 18 - ica koja je pokupila sve one koji su nju čekali i one koji nisu mogli da uđu u 50 i zaobišla autobus. Na sledećoj stanici , ista slika sa autobusom na 50 kao sa prethodne stanice (to je bio onaj prvi autobus sa stanice "Zaplanjska"). I njega je zaobišla 18 - ica i nastavila dalje svojom trasom. Na kraju sam se vraćao peške od Autokomande kući , jer nisam imao živaca da se bakćem još i sa spuštanjem i uključenjem na autoput , koje bi potrajalo.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=582800#p582800:1sht222y je napisao(la):Somi303 » Uto Nov 20, 2018 5:10 pm[/url]":1sht222y]Беобус Сити, М&М и Унакоп ја претежно виђам на 50, морате да схватите да се та краћења раде да би се одржао такт колико је то могуће. Тај аутобус са ББ иде празан на Устаничку да би се удатле уклопио у ред вожње, да не раде то линија никада не би ишла по реду вожње. Мада та линија никад није по реду вожње јер се са њом спашава потез 300 свакодневно.