Šta je novo?

Privatni prevoznici

Ma šta procvetala. Prvi polazak koji je tek u 05:40 i dalje se redovno ne realizuje, vozila previše često ispadaju iz vremena, voze u konvojima što se do sad nije dešavalo, a otpravnici i vozači odmah upere prst u radove u Drajzerovoj koje kompletno zaobilaze. Uz povećanu turažu i još više osakaćeni red vožnje nemaju pravo da to rade, pritom redovno imaju pauzu po 15min na okretnicama.
Ranije je bilo mnogo gore kad se desavalo da idu 3-4 zaredom, pa da onda sledećeg nema sat vremena, sad mi uvek bus dođe na vreme, naročito ako taj polazak radi M&M koji stvarnk poštuje red vožnje.

Sad su kod Vera prošle četiri 94-ke u roku od tri minuta. Pravac ka Bloku 45.

Edit: stižu na stajalište Gandijeva.
1000026584.jpg

Огромна разлика између ГСП и Стреле је да Стрела сваки километар масно наплаћује и новац који би се могао искористити да ГСП добије супер нова возила, побољша услове и квалитет услусге иде некоме ко се уграђује преко Стреле. Стрела колико новца добија би требала да има возни парк сачињен од 100% Цитара, а не 5% Цитари, остатак нижеразредни турски мерцедеси и остали Турски кршеви.

Јел неки застој био? Седам комада у возићу 56 ка Зеленом венцу.
1000008740.jpg

Ova rasprava stvarno više nema smisla. I dete od pet godina ovde vidi korupciju i muljanje, ali opet se nađu branioci Strele. Niko ne brani GSP, naravno da nisu idealni, ali ovde je toliko providno da grad favorizuje privatnike i stavlja svoje preduzeće u neravnopravan položaj. Sve i da su kupili Mercedese i Iveka na raketni pogon i dalje su privatnici pilićari i lovci u mutnom. Možda to nije briga prosečnog putnika, mada bi trebalo zbog nestručnosti i loših vozača, ali mi valjda ovde znamo i više i ne bi trebalo da podržavamo takav kriminalni sistem.

Ova rasprava stvarno više nema smisla. I dete od pet godina ovde vidi korupciju i muljanje, ali opet se nađu branioci Strele. Niko ne brani GSP, naravno da nisu idealni, ali ovde je toliko providno da grad favorizuje privatnike i stavlja svoje preduzeće u neravnopravan položaj. Sve i da su kupili Mercedese i Iveka na raketni pogon i dalje su privatnici pilićari i lovci u mutnom. Možda to nije briga prosečnog putnika, mada bi trebalo zbog nestručnosti i loših vozača, ali mi valjda ovde znamo i više i ne bi trebalo da podržavamo takav kriminalni sistem.
Vise je smorila ova rasprava, zato sam i ignorisao ove poruke. Sve je jasno kao dan

Што се Стреле тиче, сви волимо да се возимо у новим и квалитетним возилима, ја први волим да уђем у неки мерцедес од Земуна до Зелењака, али да ли то значи да су они одличан превозник? Апсолутно не
Докле год је овакво стање у Ласти и ГСП-у не могу их волети. Сматрам да је Стрела требала остати у Обреновцу и да нису имали шта да траже на градском потезу. ГСП-у се узимају турски ломови, Ласти се довлаче половне Кобре и Темсе из Ниша, бата добија нове Мерцедесе, притом начин на који су дошли до свих ових линија (намештени тендери) и није баш за похвалу. Али ајде, нека преузме Стрела примат у граду па ће се најбоље видети какви су

Kaže Gradonačeknik da je gazda Trans Juga profesionalac / porodičan čovek. A da Su-Trans koji se bavi čitavim vekom (1897) nema takvih.
U kakvom mi matrixu živimo, jezivo je, ničega se ne libe, hajde što otimaju nego i ponižavaju nešto što je generacijama stvarano i de facto pljulju po sebi.:rolleyes:

A gradonačelnik isti Šapić po interakcijama jbt. :ROFLMAO:

49 procvetala odlaskom Kneževića, po pitanju vozila su super, ali vozači su im katastrofa
Ne znam po cemu je procvetala po bahazim tp vozacima pogotovo onaj popodne koji ne ispušta telefon iz ruke!? M&M i nekako tu je skoro oduvek pa su i korektni ne kasne mt sa svoja 2 otokara potpuno ok,ali puno bolje je to bilo sa knezevićem vozaci su znali svaku stanicu i krivinu napamet.Cesto sam na voždovcu i uvek ću pre izabrati 50 nego 49 dok je pre bilo obrnuto a i ima šansi da naidje conecto koji je kao stvoren za 50.

Kaže Gradonačeknik da je gazda Trans Juga profesionalac / porodičan čovek. A da Su-Trans koji se bavi čitavim vekom (1897) nema takvih.
U kakvom mi matrixu živimo, jezivo je, ničega se ne libe, hajde što otimaju nego i ponižavaju nešto što je generacijama stvarano i de facto pljulju po sebi.:rolleyes:

A gradonačelnik isti Šapić po interakcijama jbt. :ROFLMAO:
Obrenovačka mafija ne staje izgleda dala po pedali gasa samo tako...neće se ovde zaustaviti..idem da uplatim bingo koji je sledeći grad na meti😢🤣naravno Turska vozila standard jeftini škart zasto bi kupili man/iveco/solaris itd čak ni boju nisu mogli da biraju😢 nego dve osnovne beli otokari terito i crveni kentovi sa lagera po jeftinijoj ceni na više komada šta reći uništiti kompaniju sa tako dugom tradicijom i finansirati privatnika umesto njih ali valjda je tako pametnije jelte prepisan sistem od Beograda!...

Кад смо код Транс југ-а, ево једне из 302
1000116353.jpg

Bilo je toga i u Gsp-u na 302, uvek mi presedne vožnja do Grocke kad ga nagaze 75-80 po Smederevcu

Надам се. Ал је приступ дв градоначелника према градским јавним саобраћајним предузећима исти.

Vrh