Šta je novo?

Privatni prevoznici

To nije do Sage, da dođe Gsp, opet će biti solo. Jedini veliki minus im je to što su kupili Cobre od 32 sedišta sa jako malo prostora za stajanje. Grešku su delimično mogli da isprave da su stavili svih 10 Bmc-a sa 26 sedišta i velikim prostorom u sredini na 309, a Cobre na 305 i 311. Poenta je da su oni Bmc stavili na 305 i 311 čisto zbog marketinga, da bi se videla nova vozila kad preuzmu potez.
Primetio sam da su su se i neki ljudi u 305 ili 311 žalili na premalo sedišta u tim Bmc, jer su svi navikli na Higer ili Ik 112Le sa više sedišta gde mnogo lakše dođeš do mesta i kad nagrne masa ljudi na Ustaničkoj.
Zato je po meni Strelina Cobra sa 28 sedišta idealna za linije 302,305,307,309 i 311, taman ima neki balans gde imaš i dovoljno mesta za stajanje i dovoljno sedišta.
Ja mislim da BMC ne bi mogao da se popne uzbrdo. Samo kad se setim BMC-a na 70 kako se mučio uz Bubanj Potok, čak je jednom i prokuvao.

To nije do Sage, da dođe Gsp, opet će biti solo. Jedini veliki minus im je to što su kupili Cobre od 32 sedišta sa jako malo prostora za stajanje. Grešku su delimično mogli da isprave da su stavili svih 10 Bmc-a sa 26 sedišta i velikim prostorom u sredini na 309, a Cobre na 305 i 311. Poenta je da su oni Bmc stavili na 305 i 311 čisto zbog marketinga, da bi se videla nova vozila kad preuzmu potez.
Primetio sam da su su se i neki ljudi u 305 ili 311 žalili na premalo sedišta u tim Bmc, jer su svi navikli na Higer ili Ik 112Le sa više sedišta gde mnogo lakše dođeš do mesta i kad nagrne masa ljudi na Ustaničkoj.
Zato je po meni Strelina Cobra sa 28 sedišta idealna za linije 302,305,307,309 i 311, taman ima neki balans gde imaš i dovoljno mesta za stajanje i dovoljno sedišta.
Конфигурација стрелиних кобри је добра али за краће линије, никако није за 302. На свим овим напоменутим линијама може проћи.

Bmc nebi mogao kroz kaludjericu da se penje uzbrdo niti po onim rupetinama ok je kobra na njoj al meni se vise svidja higer kad je dosao u gsp jedino se pojavljivao na linijama 300 sem na 306 tu je retko kad bio svideo mi se ovi ostali su bili krsevi konekto ikarbus 103 112n u le sam jedino davao nade i bilo je tako savrsen je bio na 302 staviti zglobove i malo resiti infrastrukuru ako sve ovo uspe i ako se gsp vrati bicu presrecan zato sto zelim da ova vlast ode i da prekine da unistava firmu koja traje vekovima

Ja mislim da BMC ne bi mogao da se popne uzbrdo. Samo kad se setim BMC-a na 70 kako se mučio uz Bubanj Potok, čak je jednom i prokuvao.
Očigledno nikad nisi ušao u Boleč i video brdo koje tamo imaju, isto kao u Kaluđerici pa nema problem da izvuče jer ovi novi Bmc imaju jači motor i mnogo bolje vuku nego Gsp-ovi

Očigledno nikad nisi ušao u Boleč i video brdo koje tamo imaju, isto kao u Kaluđerici pa nema problem da izvuče jer ovi novi Bmc imaju jači motor i mnogo bolje vuku nego Gsp-ovi
Pa radnim danima uglavnom svih 5 BMC-ova vozi na 305, i to P24025 - P24029, i mogu vam reći lagano ide kao metak, nebitno da li ga vozi naš ili Indus.

Čak bolje vuče nego Cobra (vikendom upadne P24022 ili P24023).

Ja sam zadovoljan zaista, želim i liniji 307 da bude mnogo bolja.
Mislim, red vožnje je top, mogu i vozila 😎

Urekli smo Sagu izgleda, Cobra 24020 imala požar kod stajališta Pirandelova, vidi se da je gašen Pp aparatom. Deluje da je požar krenuo od točkova.

Jao brate jel ima povredjenih strasno video sam juce isto maz ali zanima me koji broj kobre se sje*******ao 32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42 oni su na 309 ovi ostali su na 305,306,311

Naravno da je Strelino. I posle ovde neki opravdavaju i hvale koruptivno reformisanje prevoza u Beogradu. Gangula ga je opravio svaka čast. Samo da se ne desi neka nesreća gorih razmera.
Ovo je već dovoljno nesreća svakako. Ljudi bivaju ozbiljno povređeni i životno ugroženi zbog njegovih dilova sa privatnicima koji su alavi za parama kao i on. Postalo je opasno koristiti vozila privatnih prevoznika, a šansa za nesrećom je petostruko veća uz "čokoladnog" vozača.
Da stavimo po strani uništavanje GSP-a, ovim što su napravili se uništavaju nečiji životi. Ako se ovome uskoro ne bude stalo na kraj, nema sumnje da će doći ubrzo do nesreće kataatrofalnih razmera.

Idemo, lagano, trebali bi da idu na po 12 minuta, smestili se sva 3 u 8 minuta.

1000049762.jpg

Onaj 401 koji ide preko Belog Potoka u '25 se nije ni pojavio.

Daleko od toga da je bilo dobro sa Arrivom na 47, dosta matoraca je tu radilo i jedva da su odvozili pola predvidjenih polazaka. Lekon na 48 masovne prazne vožnje u uvek završe u kontra smeru da bi se ranije isključili za garažu
Na 37 isto su baš često išli prazni a i na 94

Vrh