Šta je novo?

Privatni prevoznici

file.php

аутобуси.нет
Транс-југ :vops:

Hit, mislim da je i Arriva za 74 kodirala "Bezaniska kosa" na jednom od autobusa.

Znam da je C LC to uradio, a sto se tice Kobri, ja ne mogu da verujem da postoji animozitet prema tim autobusima? Znam da nije domaci, ali je za cenu koju pruza 3 klase ispred svakog Ikarkrsa, pljuvali Kobre ili ne, realnost je takva kakva jeste i sto pre se pomirimo, to je bolje za sve!

One somove iz Tamnave treba tuci govnjivim motkama, ja kapiram da oni "bolje" od Ikarkrsa nisu vozili, ali kada je neki som retardirani preko onog nadvoznjaka u Omladinskih Brigada u punom gasu kroz one oranice poterao Kobru, dusa me zabolela kako se ophode prema njima. U doba Autokodeksa takvo ponasanje prema ovim jako dobrim i kvalitetnim Turskim autobusima nije bilo tako. Stvarno sokantno! Dabogda im se zapalili Ikarkrsevi!

Autokodeksovci su opet vozili presporo ali ovi ga preterase Treba naci neku sredinu
na 610

GB19na 610

Ne trude se slepci iz Tamnave da voze normalno, ležeće u 21om bloku takođe ne fermaju. Mora da nikad nisu čuli za "bolji" bus od Ikarkrša.

Da ista znace uslovi iz tendera? Beobus City ni na jednom vozilu nema klimu; Banbus, M&M, Tamnava, Unakop i drugi jos uvek sareni; jedino sam u Arivi video WiFi, doduse nije radio; malo malo pa prodje vozilo bez displeja, obelezeno papirima... To je ono sto sam primetio, ali ne bi me cudilo da ima i drugih nedostataka.
Da li postoji rok i da li se sankcionisu ovakvi nedostaci?

Transproduktova fensi kanturina od starog gmaza je teska raspala kanturina... Bogu plakati koliko se mucio juce na usponu kod Grand Kafe, pri tome prozora bez, pa je bilo pakleno... Toliko imobilisanih i klimatizovanih vozila privatnika, a oni na 610 bace kanturinu sa 2 prozora...

Heroj: Vozač GSP sprečio devojku da skoči s mosta

Vozač autobusa u Beogradu na liniji 50 Vojislav Marković zaustavio je u nedelju autobus na Plavom mostu, izleteo i devojku spasao od samoubistva.
„Blic“ piše da se sve odigralo u nedelju oko 15 časova.
„Nije bilo vremena ni za kakvo ubeđivanje. Da je prošlo još 15-20 sekundi ona bi skočila. Ima možda oko 18 godina, prešla je preko ograde više od metra, držala se samo jednom rukom i gledala dole na auto-put. Pošto mi je bila okrenuta leđima polako sam došao naspram nje autobusom, otvorio prednja vrata, povukao ručnu kočnicu, upalio četiri migavca i izleteo. Ščepao sam je po sredini struka da slučajno ne ispadne, a jedan dečko mi je pomogao da je vratimo nazad“, navodi Marković.
Ubrzo su stigli policija i Hitna pomoć. Kako kaže, nije razmišljao ni o čemu, samo o tome kako da što pre uhvati devojku.
„Taman posla da sam je nešto pitao. Da me je videla možda bi skočila. Držao sam je dok nije došla policija, a ona je plakala i govorila ’što me niste pustili’. Bila je preplašena, možda je tek tada bila svesna šta je moglo da se desi. Poljubio sam je i rekao joj da se ne boji. Ne znam ni ko je, ni zašto je to uradila, ali sa decom treba biti pažljiv“.
Kada se vratio u autobus – aplauz i povici „bravo majstore“, a posle je stigla i poruka od ćerke u kojoj je pisalo „bravo, tata“.

izvor: b92

Obzirom kakva je država, još će dobiti kaznu za otvaranje vrata van stanice...
Inače, svaka čast za delo i za smirenost u takvoj situaciji...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=395944#p395944:8n474rhc je napisao(la):
Žika » 05 Jul 2016 03:07 pm[/url]":8n474rhc]Bravo za Voju Štiklu.
haha dobar mu nadimak :D

Ja se njega secam pre par godina, vozaci M M su voleli izlete na 610, 611, 705 i 706E. Prvo se lik lose istripovao da 611 "ne postoji", jer je mislio da Mira (tada otpravnica na Keju) misli da ide na GZS, a u stvari ispalo stvarno da postoji i ta linija... Krenuli mi sa Keja, i prvo sto se nasao u neverici "Gde da idem, ako moze pomoc?", a ja tad dosao sa nekom ekipom iz srednje i misleci da li da mu pomognem (jer sam navikao da utrcavam vozacima na stanici kod Genexa zbog voznje jednu stanicu), ili ne, i ja odlucim da mu pomognem, i zamolim ga ja (dok nije bilo retardiranog i debilnog pracenja vozila), da mi stane tacno nakon ulaska u Omladinskih Brigada iz pravca Autoputa Zagreb - Beograd. Pozitivni utisci o coveku, jeste mator, ali u odnosu na one fosile iz Unacopa (za koje se pitam kako oni voze?), je gospodin covek!

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=397650#p397650:29pz6ruv je napisao(la):
Gaspar18 » 16 Jul 2016 12:57 am[/url]":29pz6ruv] ali u odnosu na one fosile iz Unacopa (za koje se pitam kako oni voze?), je gospodin covek!
Ovaj nije fosil.Ovaj je sjajan vozac

Vrh