Šta je novo?

Privatni prevoznici

P42308

P42911

P41618 na 94

P42212

P41405
P41407

P42014

125995187df2b8fc0a76720b0b286c4a.jpg

Slika je malo losa slikao sam iz daljine al moze da se vidi... Bus se zapalio kod tocka iz nekog razloga...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ваљда су све те зелено-плаве Кобре половњаци?

Ta zelena stara Kobra Lekonova je godiste 2005, ili max 2006, radi na 610, i jedno je najgorih vozila na ovom potezu 600, ali barem se manje raspada nego Zemunovi Ikarbusi iz 2012 i 2013 godine. Iskren da budem, ovo na potezu 600 sa nekima jeste "kuka i motika", ali da fali zglobova na 601, 604, 605 i 610 fali, jer dosta ljudi u udarnim terminima ne moze uci u autobus i to je cinjnica :)

I mene je iznenadio.slikao sam ga tek iz drugog puta.Prvi put proleteo pored mene ni sanjao nisam da je 24 upitanju.Ali drugi put nije mogao da mi promakne :)

Inače, marica nosi tablu sa oznakom linija i staje po autobuskim stanicama sa otvorenim vratima. Pritom sa nezaštićenom šajbom i sa staklima koja nisu zatamnjena, slično nema šta.

Da li ima u gradu linija koju opsluzuje samo jedan privatni prevoznik?

309 je svakako odlicna linija bila i ranije, doduse delili su je GSP i Saga, ali nije bilo velikih problema. Sada su u jos boljem stanju jer su cista vozila kojima radi klima i grejanje.

Hvala na odgovoru, voleo bih da jos neko kaze svoje iskustvo. Konkretno ja svaki dan putujem od Cvijiceve do opstine Rakovica, kombinujem autobuse 33 i 48 sa autobusima 47,59 i 50. Sve su to linije koje drze privatni prevoznici. Ja ne mogu da kazem ni da su bolji ni gori od gsp-a, i dalje su isti problemi. Na liniji 50 cesto se desi da idu po dva autobusa jedan za drugim, autobuse na liniji 48 cekati posle 10 uvece je uzaludan posao (pravac prema gradu). Letos klima je bila retkost mozda u svakom trecem je radila, a internet da ne spominjem.

94 je procvetala od kada nema GSP-a odrzavaju je Bamiron,Tamnava i C&LC sada je to druga prica.Bamiron mi jeste broj 1 ali nisu losi ni C&LC ni Tamnava.Tamnava ubacila novi Ik na 94 To je P41618 bas me je obraovala :) ali po pitanju klime tu je C&LC ipak bolji

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=404730#p404730:3odcd69j je napisao(la):
biftek » September 8th, 2016, 7:48 pm[/url]":3odcd69j]Na liniji 50 cesto se desi da idu po dva autobusa jedan za drugim.
Od klako su liniju preuzeli privatnici , nisam primetio da ima toliko vožnje u koloni , i manje se čeka.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=404733#p404733:3odcd69j je napisao(la):
dare » September 8th, 2016, 7:56 pm[/url]":3odcd69j]94 je procvetala od kada nema GSP-a odrzavaju je Bamiron,Tamnava i C&LC sada je to druga prica.Bamiron mi jeste broj 1 ali nisu losi ni C&LC ni Tamnava.Tamnava ubacila novi Ik na 94 To je P41618 bas me je obraovala :) ali po pitanju klime tu je C&LC ipak bolji
Samo kad su maknuli one zglobne krševe NBG sa linije. :) Inače , gotovo da nemam zamerki na autobuse na ovoj liniji.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=404730#p404730:3odcd69j je napisao(la):
biftek » September 8th, 2016, 7:48 pm[/url]":3odcd69j]Hvala na odgovoru, voleo bih da jos neko kaze svoje iskustvo.
Minibusevi Arrive su odlični , barem što se mene tiče. Koristio sam ih na 24 & 34 i nekam nikakvih zamerki. Nedavno sam se vozio sa autobusima na potezu 600 , i ono je bio užas. Išao sam od GŽS pa skoro do Aerodroma. Prokuvao sam u autobusu dok sam stigao. Disao sam na škrge , jer su prozori bili pozatvarani, a klima ne radi. Kada sam izašao iz autobusa , izgledao sam kao da sam upravo izašao iz saune. U povratku sam se vozio sa autobusom na liniji 604. U autobusu je tolko smrdelo da sam hteo da se srušim. Em što je smrdelo kao da nije vodu video mesecima , em što je smrdelo i na zapaljenu gumu.
Na drugim linijama ih nisam toliko često koristio , ali generalno , kvalitet dosta zavisi od prevoznika. Pojedinci maltene sve loša vozila izbacuju , dok su kod drugih super vozila.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=404658#p404658:20ezjn1l je napisao(la):
biftek » 08 Sep 2016 02:57 pm[/url]":20ezjn1l]Da li je bolji prevoz sada ili kada je bio i gsp?
Nama na Miljakovcu i Kanarevom je svanulo. Posle godina smrzavanja po stanicama, vožnje smrdljivim busevima bez grejanja i osvetljenja sada imamo prevoz dostojan čoveka. Ni privatnici nisu savršeni ali za gsp i pogon „Košmar“ su mama i tata.

Dok Autokodeks nije prodat Tamnavi, na 68 si mogao sat da navijas po njima, ovi kako su dosli iz Tamnave, vise gledaju ljudima kako da prepakuju bubrege, jer po Nbg voze sumanuto, udarne rupe ne fermaju 2%. Bezanje ranije od strane Tamnave nije novost, Autokodeksovi penzioneri su suvo zlato za ove neizivljene indijance... 71, 78, 94 i 610 prosto nisu vise iste linije. Najgore od svih delova grada od Nove Godine je prosla Altina, verovali ili ne tamo je katastrofa sta radi Unacop, da ne zna covek sta je gore, da li odrzavanje njihovo, ili sto propustaju polaske, od prljavih sedista, jos im se onaj zlatno zuti MAZ zapalio... Bas je lose, ajde da su 81 i 81L da idu na 5 ili 10 minuta, ali ipak to su linije koje idu na 25 minuta, i tu se oseti ispadanje...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=404348#p404348:1r2rk9xg je napisao(la):
Gaspar18 » Wed Sep 07, 2016 3:16 am[/url]":1r2rk9xg]Ta zelena stara Kobra Lekonova je godiste 2005, ili max 2006, radi na 610, i jedno je najgorih vozila na ovom potezu 600, ali barem se manje raspada nego Zemunovi Ikarbusi iz 2012 i 2013 godine. Iskren da budem, ovo na potezu 600 sa nekima jeste "kuka i motika", ali da fali zglobova na 601, 604, 605 i 610 fali, jer dosta ljudi u udarnim terminima ne moze uci u autobus i to je cinjnica :)
Daj bre nemoj me zezati,one kobre su uzas. 601 od kad su preuzeli privatnici, je nikakva linija. Cak ni povecanu turazu ne mogu da ispostuju. Da ne pricam o enterijeru vozila, ispadanje polazaka I cekanje po pola sata su redovna pojava. Dok je Zemun radio liniju komotno se do centra Surcina stizalo za 30minuta u vecernjim satima, a sad treba biti srecan ako se stigne za 40...

Ja na 601 nemam primedbi, cak ni na 610, jeste da pojedini prevoznici imaju raspad sistema od vozila, ali stizu bolji dani, jer Beobus City je kupio minimum 5 MAZeva, i resavaju se Liaza, ali Saga je meni prirasla srcu, juce je bio 41310 na 610 uvece, autobus unutra je milina, od cistoce, pa do svega ostalog. Iako ne volim Liaze, ovaj prevoznik zasluzuje da bude na potezu 600 u vecem obimu bar sto se tice vozila. Dok Tamnavi bi rade volje zeleo da vidim ledja dalje od 68 i 94, jer ono je tamo zbor neizivljenih indijanaca, takmice se ko ce vise rupa da overi u toku voznje i ljudima da prepakuje bubrege. Kobre koje su im najbolja vozila, oni unistavaju nemilice. Pricajte vi sta hocete, ali Tamnava je katastrofa!

Драго ми је што је на ћирилици, али писменост приватног превозника "Ц и ЛЦ група" и није баш на неком нивоу. Сад њихов аутобус Маз са гб 42315 на линији 74 не вози више до Миријева него до М И Р И Е В А :bash:
Коначно сам га јуче усликао, а већ пар дана га "ловим" да то урадим. Сликано у мојој улици - Недељка Гвозденовића на Бежанијској коси.
Зар стварно то нико од управе овог превозника или ти предузећа не види или их једноставно то не интересује. Па и њихов имиџ је у питању.

Briga njih i za imidž i sve ostalo. Mnogi privatnici ti neće raditi ništa više od onoga što su raznoraznim propisima obavezni , a što se kontroliše. Sa druge strane , imamo i prevoznike koji rade i ono što se od njih ne traži , a doprinosi boljoj vožnji putnika.
Isto tako na pojedinim autobusima na liniji 37 piše "КНЈЕЖЕВАЦ".

Vrh