A zašto bi preko 120 hiljada stanovnika Batajnice, Ugrinovaca, Busija, Nove Pazove i Banovaca bilo rob prepucavanja sektaških državnih preduzeća i sektaških privatnih preduzeća? Otkud tebi pravo da pozivaš na bojkot i kolaps tolikog dela koji gravitira ka Beogradu ako ne živiš u tom delu, a čitajući drugi deo garantujem da ne živiš.A zašto bi GSP bio rob Strele?
Toliko lobiranja za preuzimanje poteza i onda kada je došlo vreme, kao stop stop sačekajte mi prvo da skupimo vozače, vozite Vi još malo, ali mi ćemo kao uzeti nekoliko linija, a vi nas pokrivajte na ostalim. Kome to ide u prilog?
Sa druge strane "jadni ljudi" koji su totalno operisani od bilo kakvog razuma i zainteresovanosti za dešavanja izvan njihove kuće, mislim da je krajnje vreme da osete malo šamar realnosti, možda bi se malo više onda zainteresovali oko dešavnja u Gradu i ono najbitnije poteze Gradonačelnika.
Ovako status quo, sve se nastavlja po starom, odnosno nastavlja se urušavanje.
Sa druge strane ljudi u Batajnici osećaju šamare realnosti svih 14 godina koliko ja živim u njoj, a verovatno i pre toga. Od rušenja uključenja i isključenja sa novosadskog autoputa pa neotvaranja novog jedno 4-5 godina, do urnisanog doma zdravlja čiju izgradnju novog obećavaju i ova i ona vlast, a verovatno i svaka sledeća, do lažnih obećanja o kanalizaciji u Šangaju i celoj Batajnici i prošle i nove vlasti. Sledeći šamari su blokiranje petine stanovništva koje gravitira ka Batajnici jer eto nekome se žurilo da napravi brzu prugu i pregradi pola Batajnice, nek idu ljudi 16km okolo, šta ima veze, ko još planira nadvožnjak u tolikom naseljenom mestu, pa naposletku i redovni šamari od neke 2014. kad je GSP preuzeo 73 i 706, gde se u pasulj gleda kad, u kakvom stanju i da li će uopšte da dođe prevoz. A ima tu još šamara za popisati, no mislim da ti je ovo dovoljno.
Malo je oftopik, ali je moralo da bude ovako da bi shvatio koliko paušalno udaraš i koliko za početak opštinu Zemun zabole za tolikim delom svoje "teritorije", dobija finansije a iskoristi ih jedino kad baš mora na deo koji se zove Batajnica.
Tako da narod Batajnice, trpi i trpeće šamare dok god gospoda odozdo ne odluče da Batajnica bude opština za sebe a ne zemunska prćija, ma kako glasali i ma kako ih interesovalo ili neinteresovalo dešavanje oko gradonačelnika, prošlog žutog, sadašnjeg sektaškog ili nekog sledećog koji će ko zna kojoj organizaciji da pripada.
Hvala na pažnji.