Можда може да седне у 860МВ,ја сам скоро ишао од Дудова преко Милоша Великог,био је средње попуњен,сео сам нормално,док већ на 860 и 860Е нема шансе да се седне, тешко.Ima par minuta peške od centra do Dudova, ništa strašno, samo ti ne garantujem da ćeš sedeti
Дудови нису много далеко од аутобуске станице и самог центра. Станична је између 50 и 75 динара.Želeo bih sutra da idem u Obrenovac, koliko sam upoznat Lastina stanica naplaćuje staničnu uslugu.
S obzirom na to, da li postoji neka alternativa, vidim u redu vožnje linije 860 stajalište "Naselje Dudovi", da li je to nedaleko od centra?
Koji garazni?
Šta je ovo, bre? Ulazi li krpa i četka kad?
Koji garazni?
Nisam pogledao garažni broj ali deluje kao da je neko punu kofu razmućenog blata prosuo po staklu i podu.Šta je ovo, bre? Ulazi li krpa i četka kad?
Nije isključeno, sa svim tim incidentima na toj 511, ja se ponekad zapitam da li je ta linija deo nekog socijalnog eksperimenta, nešto kao da se vidi do koje mere narod trpi.Nisam pogledao garažni broj ali deluje kao da je neko punu kofu razmućenog blata prosuo po staklu i podu.
Jeste, nove su. Trebalo bi da ih je ukupno 10. Jedna ima kamere, ostale imaju obične retrovizore.Moja prva pretpostavka je bila da su oni novi poruceni autobusi, sa kamerom umesto retrovizora, ali ta slika pada u vodu. Izvinjavam se na kvalitetu slike!!