Šta je novo?

Privatni prevoznici

Somi pravilnik postoji ali ocigledno da se nemora postovati

HADZIJA282":2rklrvdq je napisao(la):
144.jpg

dokaz da jeste :D

Али где се могу видети да правила Дишо?
Даре, цитирао си мој празан пост или ја нмгу да видим шта си цитирао?

ispao je prazan post jer nisam ostavio ceo citat ostavio sam samo tu jednu sliku kao dokaz

dare":3friw2mc je napisao(la):
vi biste samo nekog prijavljivalipo tom razmisljanju treba lastu prijaviti zbog Neobusa na liniji 16 glupostiMeni vise smeta kad vidim da Arrivini Neobusi nemaju prozore
Care, pa ti prvi stalno zvocas o nekom prijavljivanju i nekom postovanju propisa... :roll:

Somi303":3friw2mc je napisao(la):
Питам се јел стварно постоји то правило? Нико до сад није доставио доказ да заиста постоји, пре бих рекао да је потекло од рекла-казала расправа.
Procitas pravilnik DJPa, i uveris se jel postoji ili ne. Izgleda su svi ostali ludi, samo se Lasta i Arriva nasli pametni i izvode kerefeke sa ovim vozilima sa stepenicima, kako bi mi popili kazne kao bele lale za to, kao i onaj sto je dao dozvolu da se to registruje.

Па не могу да нађем правилник паметнице, дај линк, слику било шта.

Becks Ne znam o cemu pricas???Gde ja to zvocam i kog sam to ja prijavljivao??? koji vozac ima prijavu od mene???Nema ni jedan to nije moj stil.Ja zameram ako je neko vozilo prljavo ako neko vozilo nedaj boze izgori tako da u vezi mene gresis :|

Postoji na sajtu sekretarijata za saobracaja, medju dokumentima. Ako ne nadjes, cim osposobim racunar, saljem ti ja, mislim da imam sacuvano.

Dare, koga si prijavio niti me zanima niti zelim da znam, ali vidim sta pises, prijave za ovo za ono, treba prijaviti ovog vozaca, onog vozaca, ovu garazu, onu garazu i sto vuda koja ovde pises. Nista licno, samo preterujes sa nekim stvarima.

becks89":aqda7xf2 je napisao(la):
Dare, koga si prijavio niti me zanima niti zelim da znam, ali vidim sta pises, prijave za ovo za ono, treba prijaviti ovog vozaca, onog vozaca, ovu garazu, onu garazu i sto vuda koja ovde pises. Nista licno, samo preterujes sa nekim stvarima.
jeste ja toliko mrzim vozace da tvoju posadu na 78 sam prvi i non stop hvalio na forumu A to sto sam podrzao Filipa podrzao sam ga za okretnicu u Ustanickoj koju je izvanredno sredio Mozete ti i tvoji vozaci da pricate kako to ne valja ali stajaliste je prelepo uradjeno.Ako se neki vozac bahato ponasa ako psuje ja za takvog ne mogu reci da je ok vozac ali ima vozaca koji su stvarno ok za koje sam se licno uverio

a da ne govorimo koliko sam vozace Laste hvalio to ne radi neko ko mrzi te iste vozace.A i sto da ih ne hvalim.Ljudi su stvarno ok Hoce da izadju u susret putniku ljubazni su kao i vozaci Bamirona na 94.

I kakve to veze ima sa tvojim konstantnim pozivanjem na neko kaznjavanje, stalno si nesto ostecen, ugrozen...
1000 puta ponavljam, zabole me ko me hvali, ko me mrzi, ko me ne voli, sve sto smo radili i sto radimo radimo zbog sebe, ne zivim za to da me neko stalno hvali, da sam to hteo imao bi drugaciji pristup ovom forumu i ne bi ulazio u sukob, vec bih stajao tu sa strane i podrzavao pola izmisljenih prica i bajki o GSP, vozacima,astronautima itd.
Drugo, nemam svoje vozace, kad moram vozim se sa sam, a ako mislis na vozace autobusa, tvoji su isto koliko i moji.
Ne bih se dalje preterivao sa tobom, nije bilo usmereno licno ka tebi, znam te dobar si decko, vec me nervira sto se sad ti bunis za nesto, za sta si u 99% slucajeva ti prvi na forumu koji bi to trazio, ds ti se eventualno ovaj bus ne svidja.

radi cujem da je dobio sjajnu posadu nek im je sa srecom ovaj novi bus

Све похвале за Престо којег снег није изненадио! Посебно хвала једном возачу који ми је пружио прилику да ускочим у аутобус у покрету :D

He, eto razlika u ukusima :)
A meni se ovi mali busevi bilo kog proizvodjaca nikada nisu svidjali.
Nekako su mi niti bus, niti kombi :D

pa upravo je to poenta. nije bus jer nema potrebe za kapacitetom koji ima autobus, a nije ni kombi pa ima veći kapacitet od njega, bržu razmenu putnika....

Vrh