spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.487
dare":163uaco3 je napisao(la):Koja je masina ovaj Mercedes Nadam se da dobro prede u voznji
Hmm... ovo nije Mercedes.
dare":163uaco3 je napisao(la):Koja je masina ovaj Mercedes Nadam se da dobro prede u voznji
Kako nije, vidis da ima Mercedesov znak. A i Vucic je rekao. :laugh:spatiotecte":tmc5h9ht je napisao(la):dare":tmc5h9ht je napisao(la):Koja je masina ovaj Mercedes Nadam se da dobro prede u voznji
Hmm... ovo nije Mercedes.
Care, pa ti prvi stalno zvocas o nekom prijavljivanju i nekom postovanju propisa... :roll:dare":3friw2mc je napisao(la):vi biste samo nekog prijavljivalipo tom razmisljanju treba lastu prijaviti zbog Neobusa na liniji 16 glupostiMeni vise smeta kad vidim da Arrivini Neobusi nemaju prozore
Procitas pravilnik DJPa, i uveris se jel postoji ili ne. Izgleda su svi ostali ludi, samo se Lasta i Arriva nasli pametni i izvode kerefeke sa ovim vozilima sa stepenicima, kako bi mi popili kazne kao bele lale za to, kao i onaj sto je dao dozvolu da se to registruje.Somi303":3friw2mc je napisao(la):Питам се јел стварно постоји то правило? Нико до сад није доставио доказ да заиста постоји, пре бих рекао да је потекло од рекла-казала расправа.
dare":3c4rq99b je napisao(la):
jeste ja toliko mrzim vozace da tvoju posadu na 78 sam prvi i non stop hvalio na forumu A to sto sam podrzao Filipa podrzao sam ga za okretnicu u Ustanickoj koju je izvanredno sredio Mozete ti i tvoji vozaci da pricate kako to ne valja ali stajaliste je prelepo uradjeno.Ako se neki vozac bahato ponasa ako psuje ja za takvog ne mogu reci da je ok vozac ali ima vozaca koji su stvarno ok za koje sam se licno uveriobecks89":aqda7xf2 je napisao(la):Dare, koga si prijavio niti me zanima niti zelim da znam, ali vidim sta pises, prijave za ovo za ono, treba prijaviti ovog vozaca, onog vozaca, ovu garazu, onu garazu i sto vuda koja ovde pises. Nista licno, samo preterujes sa nekim stvarima.