Šta je novo?

Privatni prevoznici

Ја сам ишао Лиазом на 37.Мислим да је у питању био Леконов Лиаз. :dil:

По тој логици треба забранити Икаре јер им отпадају точкови..

tragac":14zzn6ht je napisao(la):
Ne znam npr ti mekbejn gde živiš ali kod nas na Miljakovcu liaz je skoro pa neizbežan, ima ga na 48 50 94 naravno ne svi ali svakako dovoljno da mi koji smo upoznati sa svim nesrećama budemo zabrinuti za našu bezbednost
na 94 ima jedan sa oznakom P0405 ali taj bus radi kao rezerva ako se neki Megabus pokvari taj liaz uskace.Lekon ima najvise ovih starih Liaza

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uAQJWNO5it4[/youtube]
Бандера ће вероватно сачекати још један удес да би била замењена новом :roll:

10 i 15 km na sat?
I pri toj brzinu bandera mu ušla do prvog reda sedišta?
Tu nešto smrdi.

Pa gledajuci da je to stariji i sporiji bus pun putnika, jos uzbrdica. Ne znam da li je bas toliko sporo isao, ali sigurno je bilo manje od 30 kmh. Znam tu agoniju kada sam isao 50icom u skolu pa je nema sto godina i naidje taj stariji Liaz. Lepo ide do Plavog mosta, a onda krene uz brdo, pa prva stanica posle semafora. Tu kad nastavi, jedva se popne. Pa onda ta druga stanica, jedva drzi kocnica koliko je slaba, pa ponekad cima unazad dok ulaze putnici. I onda kada krene, treba mu sto godina da predje 20m do skretanja.

Fali nam i zglobni liaz :shok:

P04183

7370 , 7371 i 7372... Kada sam seo na vozacevo sediste, ono je bruka i sramota... Kicmu ti iskrivi, za vozace preko 1.75 visine, je neudoban ... U lasti popularni "kicmolomci" :lol:

GB79 na liniji 65

P02148 na liniji 71

P0830 na liniji 89

P04189 na liniji 82

HADZIJA282":1fat7ah1 je napisao(la):
144-4.jpg

Startuje od ponedeljka na liniji 75,umesto Neobusa gb.80
Аутор Хаџија, преузето са гсп форума.

vi biste samo nekog prijavljivalipo tom razmisljanju treba lastu prijaviti zbog Neobusa na liniji 16 glupostiMeni vise smeta kad vidim da Arrivini Neobusi nemaju prozore

Koja je masina ovaj Mercedes Nadam se da dobro prede u voznji

Propisi DJP-a kazu da pod mora biti iste visine duz celog busa...
A posto na ovom vozilu to nije slucaj,kao i na Lastinom 4307...

Питам се јел стварно постоји то правило? Нико до сад није доставио доказ да заиста постоји, пре бих рекао да је потекло од рекла-казала расправа.

Vrh