Šta je novo?

Privatni prevoznici

Upravo. Jednako im se plaća km, tih nekoliko godina će izdržati, a gazdi uštede mnogo para

Тамнава беше са оним Икарбусима и Мазовима?

branik":2p5ssbq7 je napisao(la):
Autobus izgleda prošao kroz crveno. Samo je bilo pitanje vremena kad će se ovo desiti, hteo sam baš ovde pre neki dan da napišem, u poslednje vreme sve češće gledam kako vozači prolaze na debelo crveno, samo prošle nedelje sam četiri puta prisustvovao situaciji u kojoj vozači prolaze na crveno, većinom tako što se zaleću dok je još žuto, pa dok dođu do semafora, već ih uhvati crveno i onda je kasno za kočenje.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Дошљак":394gi7t3 je napisao(la):
Тамнава беше са оним Икарбусима и Мазовима?
Тамнава нема Мазове. 26 држе Арива, Думеко, Престо, Тамнава, Банбус и ЛДМ.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Ludost je onu raskrsnicu proći na crveno, pa ko god da je- em je prometna, em nepregledna, em u tom velikom prometu ima mnogo autobusa i trolejbusa...
A opet, kad nema kamera, teško je dokazivo. Zavisi šta će svedoci reći.

branik":2sr0t4r8 je napisao(la):
Ludost je onu raskrsnicu proći na crveno, pa ko god da je- em je prometna, em nepregledna, em u tom velikom prometu ima mnogo autobusa i trolejbusa...
A opet, kad nema kamera, teško je dokazivo. Zavisi šta će svedoci reći.
Мислим да на тој раскрсници постоји камера, тако да ће помоћи у решавању.

Послато са SM-G998B помоћу Тапатока

P40358
IMG_6532.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

A nov, nije prešao još ni 5000km :) Dugo ćemo ih gledati na našim ulicama..

Ne daj Bože da nabave autobus iz EU! Samo Turci i ništa drugo.

Последње што су приватници набавили из ЕУ су били они половни зглобни Солариси, МАНови и Конектоси али су их заменили МАЗови 215.

Arrivina Temsa P40098 dobila iberturu na 48, zabila se u parkiran MAZ od C&LC na 33.

Pa dokle više sa tim Temsama, ovo više nije normalno stvarno, neka ih bace na đubrište samo da neko ne pogine od njih.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=853994#p853994:1iobbc9t je napisao(la):
Biciklistkinja » Pet Maj 28, 2021 8:57 pm[/url]":1iobbc9t]Pa dokle više sa tim Temsama, ovo više nije normalno stvarno, neka ih bace na đubrište samo da neko ne pogine od njih.
Dokle god kupuju najgore i najjeftinije tursko čudo tehnologije, biće ovoga koliko voliš.

A to će raditi dokle god ne budu uslovljeni da kupe nešto kvalitetnije.

Nisam 100% siguran, ali izgleda da mi je ispala fascikla sa važnim dokumentima u autobusu. Ne znam koji je autobus u pitanju, ni tačno vreme. To mi se desilo kada sam se vraćao iz Mirijeva, u sredu uveče, između 22h i 23h. U pitanju je linija 46. Kako mogu da proverim da li je nađeno nešto u autobusu?

Vrh