Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.144
Dobih i ja priliku da se provozam ovom rugobom pre neki dan na 26.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=852556#p852556:6epa8zi0 je napisao(la):Bogdan » Ned Maj 23, 2021 3:43 pm[/url]":6epa8zi0]P40358
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na stranu što je neopisivo ružan, ono što primećujem sa aspekta putnika, i što je itekako bitno, su rukohvati najgore sorte. Prvo što su većinom postavljeni previsoko za normalno ergonomsko držanje. A drugo, što nemaju završni sloj preko šipke pa kad vozilo cima tamo vamo ruka klizi po tome. Izgleda da istočnjačkim proizvođačima prosto ne ide u glavu da postoji razlog zašto rukohvati imaju tanak sloj završne obrade i obloge, da se koža lakše hvata za to i pravi više trenja. Jer sve kante koje znam da imaju te metalik/ glatke rukohvate, uvek su sa istoka. :roll:
Ono što je pozitivno je da mu sedišta deluju relativno udobno. Nisam ih sam testirao, pošto je bila gužvetina, kao i svugde u Beogradu u zadnje vreme.
Nisam primetio ništa više. Em što nisam stigao (vozio sam se samo 2 stanice) em što u zadnje vreme sve manje obraćam pažnju na performanse autobusa, pošto se ionako ceo grad sada kreće brzinom od 10 km/h koliko je sve postalo opterećeno i zakrčeno. :roll: Nema više kao pre 10 godina da proleću Ikari 201 po ulicama...