Лепо делује Исузу, то са дисплејем звучи кул и футуристички, једва чекам да погледам уживо. До тад, Неозверка 8)
Neobus Citta SLF by Somi303, on Flickr
Neobus Citta SLF by Somi303, on Flickr
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=711571#p711571:4tucbthc je napisao(la):busspoter » Уто Феб 25, 2020 1:25 am[/url]":4tucbthc]Samo enterijer da se sredi u Liazu i skroz pristojan bus po meni. Jedino sto me mnogo baš nervira je prostor oko prvih vrata gde čovek nema za šta da se uhvati sem vrata. Više puta mi se desilo da vozač prikoči i zna da bude zeznuto. Što se ostatka enterijera tiče, da se nekako reši platforma gde su sedišta, da ona budu malo lepše završne obrade i platforma sama da bude sa ivicama a ne zaobljena kao sad. Mada sve je to stvar ukusa, ja pričam za sebe. Ni boja te plastike mi se ne svidja, ona krem..
Да не возе свуда ни у најбогатијим земљама, не возе, око тога могу да се сложим. Али ако већ немају пара за те Мечке и МАН-ове које сам споменуо, зашто не узети један прилично јефтин и квалитетан Отокар Кент Ц, уместо једног МАЗ-а 203 који се никако не може назвати савременим и квалитетним аутобусом? Овај мој коментар се понајвише односио на Ариву (мада сам навео и неке друге превознике, као конкретан пример послужила је Тамнава). Арива се не може подвести као обичан приватник (Немачке железнице су им власник), послује у маси европских земаља и, сходно томе, бар од ње сам очекивао квалитетнија возила. Мада, МАЗ је новим моделом 303 (надам се ускоро и зглобној 316-ици) очигледно, као што сам неколико пута рекао, решио да се ратосиља епитета крша који га је буквално до јуче пратио (можда чак и да покрене извоз дубље у Европу), што је вредно сваке похвале.E, sad što neki ovde dečački zaljubljeno gledaju autobuse i maštaju kako bi bilo da se umesto nekih turski, ruskih ili kineskih voze setrama, neoplanima i manovima. Pa, dečaci dragi, ni u najbogatijim zemljama i gradovima ne vozr samo takvi autobusi.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=711588#p711588:19ud5dxh je napisao(la):Рипањац 405 » Уто Феб 25, 2020 7:08 am[/url]":19ud5dxh] А убедљиво најсмешнија ствар коју сам запазио код Тамнавиних је то да су им шипке црвене, а спојнице жуте, као од ЛЕГО коцкица да су га правили. :lool: :bash: @
Po meni je ovaj ik 103 odličan, znatno bolji i od Le i od M serije u svakom pogledu.Рипањац 405":2jste6m3 je napisao(la)::wink: Одлична слика, тај би требало да је скоро ремонтован, возио сам се јесенас њиме управо на 26, у првој половини је добио нови подолит који је најсличнији оном у Темзама, са оним као белим каменчићима. 8) Сушт доказ да уз адекватну негу и један толико пљувани ИК-103 може да буде фантазија од буса, колико год поједини мислили супротно.