Bender Rodriguez » 01 Feb 2020, 01:44[/url]":1bg0l38g]Pošto
Ćurdić nema svoj sajt (koliko sam razumeo?), iskoristio bih ovu temu da pohvalim jednog njihovog vozača. U nadi da će ova pohvala preko drugih članova foruma stići do preduzeća ili barem do dotičnog vozača.
Večeras sam se vozio 35icom, MAZ, registarskog broja
П41846. Vozilo uredno i čisto, a i vožnja je bila sasvim prijatna u smislu bez cimanja i drndanja. Kod SUPa u Despota Stefana ulazi kontrola. Pošto su se vrata zatvorila, čujem onaj zvuk kad se mikrofon uključuje al reko možda mi se učinilo. Kad odjednom na razglasu ''Molim vas spremite vaše karte za cenjene kolege. Podsećam vas da i dalje važi akcija 'ili karta ili osmeh' Hvala''. Ljudi, iako malo uskomešani (pogotovu oni bez karte) su odmah počeli da se smeše i čude otkud takva najava.
Kontrolori su zatim obavili svoj deo posla, koji je takođe prošao savršeno glatko, jer je vozač prethodno uspostavio tu prijatnu atmosferu i opustio sve. Do te mere da čak i kad su izlazili, kontrolori su dobili pozdrave i pozitivne komentare od par ljudi.
Kao da to nije bilo dovoljno, par stanica kasnije, negde kod onog tržnog centra Big Fashion, vozač se opet oglasio: ''Imamo jednu 32ku iza nas, kome treba za presedanje''. Tu sam se tek oduševio i reko moram da odem da pohvalim ovog čoveka.
Otišao sam do kabine, izvio se oko onog paravana i zahvalio mu se na tim obaveštenjima. Relativno mlađi čovek, uredno obučen u uniformu, sa iskrenim toplim osmehom odgovorio da je to najmanje što može da uradi i da kad bi on odlučivao, vozači bi to češće radili. Usput smo se malo našalili kako bi uveo da se svi autobusi kreću 50 km/h, em da se brže stigne em da budu češći p(r)olasci. :lol: Zahvalismo se jedan drugome i poželesmo sve najbolje i prijatan ostatak dana, a ja izađoh iz vozila raspoložen i zadivljen.
Tako da ako neko zna neki način kako da ga pohvalim kod nadređenih, ili ako eventualno može da prenese poruku, nek mu samo kaže da ga pozdravljam od srca, da mu skidam kapu i da mu želim svu sreću.
Vozilo MAZ prevoznika Ćurdić, veče 31. januara na liniji 35, ''garažnog'' broja P41846. Hvala čoveku, svaka mu čast i želim mu sve najbolje! :kk: