Similarities with Serbs
FYROM 96%
Greece 66%
Hungary 65%
Ukraine 62%
Romania 61%
Lithuania 57%
Bulgaria 53%
Poland 52%
Italy 51%
Morocco 48%
Tunisia 43%
Turkey 42%
Russia 32%
Ово би требало да је из истог истраживања, које доказује да је најстарији тај херцеговина ген. Динарски.
Ствари су много компликованије, у старој Србији ће се то тек схватити, али шта је са нама овде. Зашто ми одбијамо да истражимо ко смо и шта смо?
Те полу нације... један ми је " Бошњак" рекао да нације настају и нестају, има право, јер овако ми управо нестајемо, а као други неко после настајемо.
Овде водимо причу о црквама, као да их је две у том подручју...
Тврдимо да су измешани...
Кад се већ позивамо и на словене, ко су словени били пре него је у 6-7 веку настао тај назив?
Поредимо Александра и Константина који су одрасли у данашњој централној Србији са чудном идејом дела тамошње популације да их велича. Уопште нећу о тврдњама да су се презивали Карановић и Зеленовић...
Годинама сам слушао на б92 како на Космету живи 3 000 000 Албанаца, њихов монтирани попис каже 1 750 000. Лично сам видео да им се број дуплирао, што их доводи у контекст од 600-800 000 пре агресије и окупације. Исто се дешава и доле и код нас на југу сада. Проблем Бујановац/Прешево/Медвеђа.
Tako, na primer, u selu Zarbunce, živi samo jedan Albanac, a na albanskoj izbornoj listi ih ima čak 1.400. Albanske stranke prave glasačke liste tih "nevidljivih ljudi" obezbeđujući lažnu većinu u Bujanovcu.
Прочитати ово ако већ причамо на тему
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... u-Albaniju
Oвако сажето, да не ширим, није место. Морао сам, јер поједина поређења нас поистовећују са њиховим не знањем, можемо после да преименујемо тему и у пример Београда са све Југословенским, Карпатским, Турским... на жалост у њему заблудама.
Феанор, имаш пар похвала