JunkieBanjica
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 08.02.2013.
- Pohvaljen
- 168
Poslato, hvala!
Вучко пријави г-ђи Нади Петровић из Службе за маркетинг и информисање ЈКП "Београд пут", nada.petrovic@beogradput.com . Ја увек њој све пријавим шта имам и наравно уз слике и краће објашњење места где је рупа/рупе.vucko":nfq41c1s je napisao(la):Moze li neko da mi da link beograd puta gde da prijavim jednu finu rupcagu zahvaljujuci kojoj padoh voznju danas?
Takodje gde da podnesem prijavu i pismenim putem vec u ponedeljak.Cisto da nakrpe tu rupu to sledeceg polaganja,inace cu morati da to uradim sa telom nekog iz Beograd puteva
Те две рупе које сам пријавио Београд путу биће поправљене (закрпњене) у понедељак/уторак, тако ми је обећано из Београд пута. Целом дужином моје улице (Недељка Гвозденовића, и не само моје улице, сређују рупе. И код моје зграде на раскрсници Недељка Гвозденовића и Виктора Новака има исто припремљена једна рупа за поправку и ту је знаком била обележана та рупа, али га је неко синоћ украо !!!astrodule":2455p5qn je napisao(la):Rupe na Bežanijskoj kosi su pripremljene za popunjavanje i tako stoje već sigurno 4 dana potpuno neobeležene i duboke, a sada i pune vode. Ta raskrsnica je dosta prometna. Za mene je to skandal za koji neko mora da plati - ali ko da plati i kome (grad da plati samom sebi)
Гага":3rt69cms je napisao(la):Коначно су данас поправљене оне три рупе - оштећења у коловозу, на раскрсници улица Љубинке Бобић, Недељка Гвозденовића и Др. Хуго Клајна, које сам пријавио, 18. марта о.г.
Да будем искрен не свиђа ми се како су поправили (закрпили) постојећа оштећења на раскрсници ових улица, наравно могло је то много боље, али... за сад је и овако добро, барем нема више рупа ! Мислио сам да ће поправити и она оштећења- испуцали асфалт око шахта и на осталим деловима раскрснице, барем ливеним асфалтом, али је то изгледа остављено за неко друго крпљење.
Данас су поправљали све рупе на траси аутобуских линија које иду насељем Бежанијска коса, а и сутра ће. Ево слике поправљених оштећења и слике од јутрос, док су још рупе биле присутне. Иначе овај знак упозорења, који је тек прекјуче постављен, остављен је након поправке на тротоару и још увек тамо стоји ! Заборавили радници да га понесу са собом ! Није им то први пут. Јавићу то сутра Београд путу, односно г-ђи Нади Петровић, и наравно да се захвалим.
"Postovani ,
u ulici Gajeva, Zvezdara ispred brojeva 6,7,8,9 i 15 celim frontom zgrade (sirinom) izvucene su zute linije, a parking servis ta mesta nije obelezio kao javna, (pripojio ih parking zoni) nego je sada to kompletno privatan pristup zgradi bez ijednog parking mesta.
Takodje se ispred broja 9, u ulici Gajeva, se nalaze stubici koji onemogucavaju parkiranje.
Interesuje me da li poseduju dozvolu za stubice , a ukoliko je poseduju, zeleo bih da mi dostavite postom kopiju te dozvole.
Interesuje me da li objekti (gore navedeni) poseduju dozvole za zauzimanje javne povrsine, farbanjem u zuto celog fronta zgrade, te da li je obelezavanje ispred zgrada prvilno i odgovara situaciji na terenu.
Ukoliko poseduju dovole, zamolio bih vas da mi posaljete kopije dozvola.
U ulici Kajmakcalanska, opstina Zvezdara ispred brojeva 12,13, 14 se nalaze mesta zauzeta stubicima, ofarbana u zuto, a I postavljne su privatne table koje zabranjuju parkiranje.
Interesuje me da li objekti (gore navedeni) poseduju dozvole za zauzimanje javne povrsine, farbanjem u zuto, dozvolu za stubice I znakove. te da li je obelezavanje ispred zgrada prvilno i odgovara situaciji na terenu.
Ukoliko poseduju dovole, zamolio bih vas da mi posaljete kopije dozvola.
Zamolio bih vas da mi odgovor dostavite pisanim putem u zakonskom roku koji je po informacijama poverenika za informacije 15 dana, ili zbog izuzetno opravdanih razloga, 40 dana od podnosenja prijave.
Ukoliko vam je potrebno vise od 15 dana da mi dostavite odgovor, molio bih vas da me odmah obavestite.
Ukoliko smatrate da su rokovi koje navodim netacni, zamolio bih vas da mi to napisete, jer sam sve ovo saznao preko sajta poverenika za informacije(http://www.poverenik.rs), u kome se navodi :
1.Ако орган јавне власти одбије да га обавести о томе да ли поседује информацију коју је тражио захтевом, односно да ли му је она доступна, да му стави на увид документ који садржи тражену информацију, да му изда или упути копију документа (зависно од тога шта је тражено захтевом), или то не учини у општем прописаном року од 15 дана. То јежалба због тзв."ћутања" органа.
Због изузетно оправданих разлога, рок за поступање органа може бити 40 дана од подношења захтева, с тим да што је орган дужан да о томе одмах по добијању захтева обавести тражиоца."