Evo jednog predloga za kružnu liniju- minibus linija, i vecim delom trase ispunjava vise uslova od 310, 312, 409 i ostalih minibus linija u predgradju...
zaista bi pokrila deo koji nema pristup gradskom prevozu, Kaludjerička 24ka...
(Save Kovacevica, Milana Rakica i jos neke ulice koje mi je @sole dodatno predlozio ne bi mogle da ispune te uslove, zato sam ih i iskljucio iz predloga)
https://i.imgur.com/XVPJTm5.jpg
Zikina*prilaz
Naselje Klenak
Novo stajaliste -Sretena Vukosavljevica(ugao sa Beogradskom)
Novo Stajaliste-Zeljka Milivojevica(ugao sa Zivka Davidovica)
Novo stajaliste-Zeljka Milivojevica-Radanska-(kod groblja)
Novo stajaliste-20 oktobra. neposredna blizina 309...
Stepe Stepanovica-1586
Kopaonicka -1584
Dom zdravlja-1582
SD Put-Partizanska varijanta
Put za Kaludjericu
Novo naselje
Nine Kirsanove
Pirandelova
Narodnog fronta
Partizanska
Klenak
Varijanta Sindjeliceva(nova stajalista u ulicama S.Sindjelica-29 novembra).-Partizanska-Zikina-Klenak
Dom zdravlja Kaludjerica
Novo Stajaliste- Gite Predic Nusic(ulica gde bi otp bio stajalisni stub u Stevana sindjelica)
Novo Stajaliste - Zivorada Nastasijevica-Radojke Lakic (ovaj potez dole ka Kaludjerici i MML je totalno odsecen)
Novo Stajaliste-Patrijarha srpskog Savatija (ispod cuvenog stajalista Moravac, isto dosta putnika ima da idu gore ka sd putu)
Novo stajaliste- Stefana Dragutina Nemanjica (kod Krsta, isto, ove ulice Rada Kondica,Bekerelova, Galilejeva , Vujanska, oko 1-1.5 km hoda od gradskog prevoza)
Novo stajaliste- 29 novembra malo pre ugla sa Partizanskom
postojece stajaliste Narodnog fronta
Partizanska
Klenak
Mislim da je bolja varijanta preko Stevana Sindjelica, taj deo uopste nema prevoz, a ne bi se gusio Sd put sa novom linijom, i onaj omiljen izraz direkcije,
preklapa se sa drugom linijom..
od postojecih stajalista koristila bi
VML-MML
Narodnog fronta
Zikina-prilaz
Naselje klenak
Kaludjerica
Stepe Stepanovica
Kopaonicka
Dom zdravlja