Danas ponovo bahatost Lastinih vozača na delu, kada je u pitanju avalski potez. Dakle, džabe reforme, džabe novi tarifni sistem, džabe prilično pojeftinjenje, kada je neko st***. Ovaj je još bio i blaga forma stoke. Linija Beograd - Mala Ivanča (preko Ralje), polazak u 15:15. Ulazim kod Palate pravde, s namerom da siđem na stanici Jajinci (Dom zdravlja). Pripremam se kod prednjih vrata da siđem, ali kada smo se približili mojoj stanici, na njoj je stajao autobus 402. Vozač Laste ne vidi da li ima nekog na stanici da čeka, pretiče autobus 402 i ne konstatuje da hoću da izađem.
Ja mu kažem: "Šefe, stanica!"
Kaže: "Koja?"
Ja kažem Dom zdravlja, i on kaže ok, ali sada nema gde da me istovari, i staje mi tek na sledećoj na kojoj imače ne staje Lasta (mene je pustio da izađem na stanici Milutina Miljkovića, a njemu je sledeća tek Kefaloniska, koju je verovatno takođe preskočio). Pritom me je istovario kao džak cementa, mislim da se nije potpuno ni zaistavio, nego usporio, otvorio vrata, ja iskočio, on zatvorio, i nagazio.
Mnogo puta prijavljivano, s moje strane, od strane gooomile putnika i uvek iznova i iznova isto.
Znači, ko iz centra grada hoće bilo gde da ide na tom potezu, isti tarifni sistem, plaćena mesečna, ukinuta peronska, sve to pui-pike ne važi, nego sve po starom, na tramvaj, na Trošarinu, pa vataj GSP-ove 400-408 i klaj-klaj dokle si pošao?!
st***, OLOŠ, GADOVI, SMRADOVI!!! Neka ih brani ko god želi, to su bizoni neopevani, i ima da ih prijavljujem kad vidim da nos tresu, jer su gamad.