Jutros sam se vozio sa 607 do Bežanije.
Ima neki miting u Novom SaduЈел то опет неки митинг СНС,па се не реализују поласци на приградским линијама???
Боље решење од тренутног,јер би туда повезивао и ЖС Нови Београд са аеродромом.Po meni cak(to je moje misljenje licno)linija 600 trebala je desno kod buvljaka i tu pravo je Antifasisticke borbe i tu se lepo ukljuci na autoput.Jer tamo gde ide desno kao 85 pa desno kod tramvajskog depoa previse ga vrti.Blokovi 28 i 29 imaju vezu peske preko pasarele,a imaju i sa druge strane kod Bulevara umetnosti liniju 71.
1 i 4. Zona 3 je bila zelena.Boje zona 1 i 3 znači
Ne vidim šta je čudno ovde, pa nije linije uvedena juče.Уводе ново стајалишта код ОШ Дуле Караклајић у Лазаревцу за линију 580?
Pogledajte prilog 184252Pogledajte prilog 184253
Па није,али искрено то стајалиште треба да се уведе због тога што 580 не пролази код фреквентног стајалишта Лазаревац - рампа.Линија је уведена 2018.године и нико се није сетио за ових 5 година увести замену за Лазаревац - рампа где линија 580 не пролази.Треба да има још неколико полазака јер је то најбржа аутобуска веза између Лазаревца, најудаљеније општине и Београда,а 7 полазака дневно и то само радним даном на 580 је премало.Ne vidim šta je čudno ovde, pa nije linije uvedena juče.
Много лакше и ефикасније се путује са 580 него са 581,стајање на свакој могућој станици,људима који путују са 581 из Лазаревца или из Београда ко путује за Лазаревац преседне путовање од силног стајања на свакој станици.Можда средити да 580 иде на сваких сат и по до два сата.Нисам рекао да мора на пола сата као 581 или сат,али бар на сваких сат и по до два сата би било пристојно имати 580.Linija je uvedena kao brza veza i ispomoć liniji 581 u vreme špica, zar ne?
Volim što sad imamo i dva različita fonta na tablama, jer font nije isti u odnosu na prethodne table.Уводе ново стајалишта код ОШ Дуле Караклајић у Лазаревцу за линију 580?
Pogledajte prilog 184252Pogledajte prilog 184253
Moja greška mislio sam 4 da napišem1 i 4. Zona 3 je bila zelena.
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Jedna osoba mi je rekla sad nznm u koliko to da verujem ali rekla mi je osoba da je privatnik saga trans izgubio sad na tenderu i da se na 309 vraca opet gsp samo me zanima dal je to laz ili istinaTo valjda može tek po kraju tendera.
A jel neko zna kad ce se ozdratiNikakav tender vezan za liniju 309 nije održan.