Šta je novo?

Prestonice regiona

Odlično, sada neka pogleda kada se tamo slavi ,,Dan pobjede i domovinske zahvalnosti'' pa možda bude sigurniji zašto su mu ekstremisti probili gume.

Naravno da ovo ne treba da posluži kao povod da se osuđuju svi Hrvati.

Kako to rumuni da nas prestignu?😱

Moraćemo da napravimo novu crkvu najveću na svetu.😎

Vreme je da Beograd postane četvrti Rim. 😄🤩

"Prekoputa je i privatna osnovna škola, te su neke nevladine organizacije i Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) smatrale da nije primereno da tu bude tenk."

Ma jok bre. Totalno je primereno DA TU BUDE TENK. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

njuz.net u panici, south park na aparatima. Nema clanka i parodije koju mozes da napravis da je ekstremnija od realnosti.

Bio sam u Svetoj Klari i mene je podsetilo na kombinaciju Radio far naselja (tamo gde su kuce) i Vojvode Vlahovica (tamo gde su zgrade). Sve u svemu nisam ocekivao da u EU ima takvih naselja, mislio da sam takva naselja su kod nas posledica tranzicione gradnje i urbanistickog haosa i da ih nema u EU. Inace relativno blizu se nalaze kancelarije Infobip-a sa kojima saradjujem, pa kada sam prvi put isao kod njih u HQ, nisam hteo da palim navigaciju miseci da poznajem Zagreb i zalutah u Sv. Klaru :)

Осамдесетих одбили трамвај на референдуму и први приватизовали јавни превоз...

People in Sarajevo, Bosnia celebrate following Iran's retaliatory missile attack against occupied Palestine

Vrh