Pogledajte prilog 207475Zg 25. srpnja 1990.
Dokle ce taj grad sve vise da toneGradonačelnica Sarajeva "postavila" tenk ispred Druge gimnazije
Postavljanju starog tenka kao dela spomenika pred Drugu gimnaziju u Sarajevu je danas prisustvovala i gradonačelnica Benjamina Karić iz Socijal-demokratske partije Bosne i Hercegovine (SDP).n1info.rs
"Prekoputa je i privatna osnovna škola, te su neke nevladine organizacije i Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) smatrale da nije primereno da tu bude tenk."
Dokle ce taj grad sve vise da tone
Bio sam u Svetoj Klari i mene je podsetilo na kombinaciju Radio far naselja (tamo gde su kuce) i Vojvode Vlahovica (tamo gde su zgrade). Sve u svemu nisam ocekivao da u EU ima takvih naselja, mislio da sam takva naselja su kod nas posledica tranzicione gradnje i urbanistickog haosa i da ih nema u EU. Inace relativno blizu se nalaze kancelarije Infobip-a sa kojima saradjujem, pa kada sam prvi put isao kod njih u HQ, nisam hteo da palim navigaciju miseci da poznajem Zagreb i zalutah u Sv. Klaru
To što su kupili nove trolejbuse i tramvaje i obnovili tram. prugu ne može da opravda ratnohuškačku politiku.Taj grad sve samo ne tone.
Iako je ovaj tenk očigleda glupost i treba ga ukloniti.
Slika i prilika grada od preko pola miliona stanovnika koji od javnog prevoza ima samo buseve, nije ni čudo da je u kolapsu. I mi krupnim koracima idemo ka ovakvoj favelizaciji.
People in Sarajevo, Bosnia celebrate following Iran's retaliatory missile attack against occupied Palestine