Šta je novo?

Prestonice regiona

Odlično, sada neka pogleda kada se tamo slavi ,,Dan pobjede i domovinske zahvalnosti'' pa možda bude sigurniji zašto su mu ekstremisti probili gume.

Naravno da ovo ne treba da posluži kao povod da se osuđuju svi Hrvati.

IMG_5440.jpeg

Kako to rumuni da nas prestignu?😱

Moraćemo da napravimo novu crkvu najveću na svetu.😎

Vreme je da Beograd postane četvrti Rim. 😄🤩

"Prekoputa je i privatna osnovna škola, te su neke nevladine organizacije i Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) smatrale da nije primereno da tu bude tenk."

Ma jok bre. Totalno je primereno DA TU BUDE TENK. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

njuz.net u panici, south park na aparatima. Nema clanka i parodije koju mozes da napravis da je ekstremnija od realnosti.

Bio sam u Svetoj Klari i mene je podsetilo na kombinaciju Radio far naselja (tamo gde su kuce) i Vojvode Vlahovica (tamo gde su zgrade). Sve u svemu nisam ocekivao da u EU ima takvih naselja, mislio da sam takva naselja su kod nas posledica tranzicione gradnje i urbanistickog haosa i da ih nema u EU. Inace relativno blizu se nalaze kancelarije Infobip-a sa kojima saradjujem, pa kada sam prvi put isao kod njih u HQ, nisam hteo da palim navigaciju miseci da poznajem Zagreb i zalutah u Sv. Klaru :)

Осамдесетих одбили трамвај на референдуму и први приватизовали јавни превоз...

People in Sarajevo, Bosnia celebrate following Iran's retaliatory missile attack against occupied Palestine

Vrh