Blade":2u53jtao je napisao(la):
Hajde Pantografe i Laki, meni onda recite ovako...Za 2000 evra moze da se kupi ovo sto ste rekli. Ali ja imam 2000 evra, nemam vise. I auto mi treba, ovakav kakav sam opisao. I sta da kupim, a da nije Alfa 156? Sta je to za taj novac bolje od Alfe? Vasi odgovori u zadnjim postovima u ovoj temi, krajnje su pocenjivacki.
OK, izvini
Najbolji automobil je Alfa 156 za 2000€
Jel sad bolje?
Elem, ne znam sta je potcenjivacko u tome sto sam u prethodnom postu napisao. To da ljudi plate duplo svoja kola?
Jesam, napisao sam to i stojim iza toga.
U Srbiji svako hvala svoja kola do trenutka prodaje, a onda nastaje prica "cuti kad sam ga se resio, nikad vise"
Samo u srbiji se na nekog ko kupi nov auto gleda sa podsmehom uz komentar kako ce za 5 godina izgubiti toliko hiljada evra...
Mi smo kult golf 2 prevazisli, a realno ni taj auto nije bio nista posebno vec san socijalistickog radnika, pa kad je 90-tih kao polovnjak star 10-15 godina postao dostupan i sirotinji (realno stanje prosecnog drzavljanina srbije) mnogima san postade stvarnost.
Tako su danas neke izvozene krntije, sa iskljucenim airbeg centralama i maskama umesto airbegova, automobili sa istrosenim kocnicama, sa dotrajalim menjacima i razvaljenom elektronikom i kilometrazama koje su u rangu turistickog autobusa koji je redovno saobracao.
Vecina uvezenih automobila koji se prodaju u srbiji su ili presli minimum 300-400k km, ili pretrpeli ozbiljne havarije, pa skarabudjeni za prodaju na srpskom, bugarskom, albanskom (...) trzistu
Al dobro, ajmo se lagati, bar mi ovde na balkanu to znamo dobro da radimo...
Dakle, automobili od 2000 evra su odlicna prilika...
(Sarkazam)...
P.S
Imao sam i potpuno nove automobile, ali i one stare preko 30 godina.
Ne pisam po sirotinji, nego naglasavam da upravo sirotinja najskuplje placa za najmanje...
Sent from my LG-D320 using Tapatalk