Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.245
Napisao sam gore, nemam interes da te vređam radi vređanja jer sam uveren da si psihopata bez trunke samokritičnosti i introspekcije, a i od ranije sam svestan da sve takve stvari samo prođu kroz tebe bez ikakvog efekta. I ovim sledećim postom si potvrdio moje sumnje. Sama činjenica da nakon svega na šta ti je skrenuta pažnja, ti nastavljaš da pišeš ''Za drzavu je dobro da ljudi rade po 20 sati dnevno ukljucujuci i nedelju i da cute i da rade'' pokazuje da ne samo što te ič ne dotiče količina psihološke problematičnosti (da se blago izrazim) koju si ispoljio na forumu do sad, nego nisi u stanju da posmatraš svet oko sebe kao većina osoba, već više kao neka bezosećajna mašina u večitoj trci za optimizacijom svega i gomilanjem moći i kontrole, bez ikakvog jasnog cilja u životu, već samo radi moći i kontrole same po sebi.
I kao što rekoh gore, dao bih ti savet na kraju ali ne želim da ispadne pogrešno protumačeno, a i ovime si me definitivno ubedio da bi bilo uzaludno. Ne znam šta bih više mogao da kažem nakon svega ovoga, nakon ovih blago rečeno šokantnih izjava i otkrivanja svoje istinske prirode, tako da ću stati ovde.
P.S.
Nemoj molim te da objavljuješ ovde rezultate svojih optimizacija i otpuštanja radi automatizacije i još veće pohlepe i profita. Pošto ću prijavljivati te postove za offtopic, jer je ovo tema o ljudskim pravima na poslu, a ne o otpuštanju radnika i automatizacijama iz nečije čiste pohlepe i nezasitosti.
I kao što rekoh gore, dao bih ti savet na kraju ali ne želim da ispadne pogrešno protumačeno, a i ovime si me definitivno ubedio da bi bilo uzaludno. Ne znam šta bih više mogao da kažem nakon svega ovoga, nakon ovih blago rečeno šokantnih izjava i otkrivanja svoje istinske prirode, tako da ću stati ovde.
P.S.
Nemoj molim te da objavljuješ ovde rezultate svojih optimizacija i otpuštanja radi automatizacije i još veće pohlepe i profita. Pošto ću prijavljivati te postove za offtopic, jer je ovo tema o ljudskim pravima na poslu, a ne o otpuštanju radnika i automatizacijama iz nečije čiste pohlepe i nezasitosti.