Šta je novo?

Podvožnjak - veza dva bulevara

Dakle postoje planovi decenijama ali se nista ne radi dok se ne zatvori investitorska kombinacija. i to je tako
nama vlast, a ova nije prva ali je naj bahatija i najociglednija, ne ume da uradi nesto kao investiciju za buducnost vec samo kao resenje za potrebe investitora
mi treba da budemo srecni sto ce nekome da daju depo da bi mi dobili podvoznjak koji je tu bio planiran pre vise od 30g.
na zalost, poslednji su se komunisti bavili planskom izgradnjom (sta god Holorisani Gangulpasa Beznijiski pricao)
proaktivnost za ove ne postoji, a reaktivnost je na nivou - koljem vola za 1kg pecenja
vec sam pisao, a nije me tesko da ponovim:
OVIMA JE LAKSE UTERATI 1m U ZADNJICU NEGO 1μm U GLAVU

Jedna u prolazu, od ponedeljka. 2 bagera su na lokaciji…čini mi se da su baš tad doterali ovaj drugi bager na ovoj prikolici ispred
IMG_2130.jpeg

Ne moze 14 oktobar da napravi dovoljno bagera koliko ima gradilišta u ne u srb samo u bg svi kapaciteti zauzeti

Нажалост, сад праве само муницију.

Sjajne fotke @dr strangelove . Hvala veliko

U gornjem delu druge fotografije se vidi (jedva) da su šipovi izbili sa druge strane nasipa (ispod oba koloseka).

Da ga ne ureknem, sad može da se kaže da su radovi “počeli”. Sad samo da vidimo kako će se odvijati i kad će se završiti.

Da, vide se šipovi i sa "druge strane nasipa", a dole-desno se vidi iskop okna/šahta za optički kabal koji se mora pomeriti radi izgradnje dodatnog koloseka. Takav šaht će biti i sa druge strane, a izmedju ispod kolovoza će biti kanal koji će ih povezivati.

Po kom principu se sipovi rade horizontalno ?
Vidim sine ali ne mogu da zakljucim.
Hvala.

Pa valjda koriste neki pneumatski cilindar za potiskivanje... kompresor je tu...

Vrh