astrodule
Professional
Da podsetimo još jednom da godinama nije bilo saobraćaja na toj pruzi i tada je sve moglo da se uradi mnogo jeftinije i brže.
Tačno da je bilo lakše,ali i tad je bilo saobraćaja uvek je radio jedan kolosekDa podsetimo još jednom da godinama nije bilo saobraćaja na toj pruzi i tada je sve moglo da se uradi mnogo jeftinije i brže.
Увек треба подсећати на овај пропуст који нас сад кошта поприлично.Da podsetimo još jednom da godinama nije bilo saobraćaja na toj pruzi i tada je sve moglo da se uradi mnogo jeftinije i brže.
Ako ne urade odma za 4 kolosjeka oni si budaleTrasa za četiri koloseka je poseban projekat. Sada se gradi samo podvožnjak.
Pogledajte prilog 219367
Podvožnjak će biti za 4 koloseka, vidi gornju skicu. Ali, cela trasa je poseban projekat. Nisam baš pratio, pa ne znam kada će i to da izgrade.Ako ne urade odma za 4 kolosjeka . .
Jesi li siguran? Mislim da je bilo potpuno obustavljeno na toj deonici duže vremena.
Dogodine do Đurđevdana.Podvožnjak će biti za 4 koloseka, vidi gornju skicu. Ali, cela trasa je poseban projekat. Nisam baš pratio, pa ne znam kada će i to da izgrade.
Trasa za četiri koloseka je poseban projekat. Sada se gradi samo podvožnjak.
Pogledajte prilog 219367
podseti nas zasto nije, kada je GUPom bio predvidjen i pre izgradnje mosta na Adi? mozda zato sto je planiran da se radi cim se zavrsi BPP?Na početku ove teme smo više puta pisali zašto podvožnjak nije izgradjen ranije. Na prvoj strani je i skica po kojoj je bio raspisan tender.
Bez direktne veze Bulevara umetnosti i Crvene armije na Novom Beogradu - Grad odustao od probijanja nadvožnjaka
Bez direktne veze Bulevara umetnosti i Crvene armije na Novom Beogradu - Grad odustao od probijanja nadvožnjakawww.ekapija.com