Срлес
Higher intermediate
Ma to je neko onako napravio.
Ne deluje mi da je ovo nešto zvanično.
Svakako deluje prenisko.Ma to je neko onako napravio.
Ma to je neko onako napravio.
Ovo je iz projekta sa prve stranice teme.Ne deluje mi da je ovo nešto zvanično.
"Pneumatski čekić" pravi baš veliku buku i mora da se čuje po komšiluku. Inače autor je potvrdio ono o čemu sam ovde već pisao. Možda je mogao da porazgovara sa nekim šefom u vezi napretka radova i rokova.
Ima na 11. strani teme slika table sa rokovima, radovi se prema toj tabli završavaju u avgustu 2025.Inače mislim da je rok za završetak 450 dana, samo ne znam kada su započeli radove. Verujem da će kasniti svakako.
evo i da postavim taj post od @djunis82 da se vid erokoviPokrenut pričom sa ove teme, upravo sam prošetao do mesta gde će biti radovi.
Tabla, za sad, stoji samo sa strane Heroja Košara.
Postavljena ovih dana.
Rok : avgust 2025?
Da li je realno?
Pogledajte prilog 197992
Pitanje je da li su opravdano kasnili, nap. ako su u dogovoru prvo radili na EXPO. Videćemo šta će biti, ali sada je važno da se redovno radi.Pa da, ali radovi nisu počeli u maju.
Pa da, ali radovi nisu počeli u maju.
Misim jesu oni kao nešto ogradili i doneli neki tucanik ali su pravi radovi počeli relativno skoro i od tog trenutka treba računati tih 450 dana.
Znači očekujemo da će to biti gotovo sredinom 2026.
Neće početi da vade zemlju dok se horizontalni šipovi ne fiksiraju vertikalno. Ti koje su umetnuli ispod pruge neće baš sami od sebe da stoje tu kad se izvadi zemlja. Ima tu još dosta radova pre nego što počnu da vade zemlju.Možda su počeli imajući u vidu koji je rok i da im je dovoljno vremena do tada... Za 10-15 dana će verovatno početi da vade zemlju, pošto je najveći deo šipova već pobijen. Zakucavaju od 8 ujutru i rade ceo dan...
Moraju da urade šipove i sa obe strane, postave konstrukciju koja će da drži sve te cevi/šipove, pa tek onda da "vade zemlju". Ima tu još dosta posla.
Naravno da ima vremena do avgusta, verovatno neko može na internetu da pronađe kako su Kinezi ili neki tamo uradili ovaj posao za jedno pre podne ali se radi o tome da Ras planira da to završi za 450 dana od trenutka kad su oni počeli da rade a ne od trenutka kada piše na tabli ili za koliko bi možda moglo da se završi.Свакако до августа има довољно времена, није то километарски тунел. Званично су почели раније због градских избора, а верујем да су још тада планирали да почну кад стварно јесу почели.