Пантограф
Professional
- Učlanjen(a)
- 23.04.2012.
- Pohvaljen
- 47.525
Pešački prolaz za st. Tošin bunar.Ја сад не могу да се опасуљим: а на ком месту је био пробијен насип када се радила пруга?
Pešački prolaz za st. Tošin bunar.Ја сад не могу да се опасуљим: а на ком месту је био пробијен насип када се радила пруга?
Sem prosirenja u Jurija Gagarina pre nekih 15 godina ja ne znam za drugo?Ја сад не могу да се опасуљим: а на ком месту је био пробијен насип када се радила пруга?
Nadam se da ne kose ručno korov kao na Novom BAS - u.Prosao tuda malo nakon 11h..sve kipti, kamera ide, radnici nesto prevrcu, kose, kamion kipuje..
Vracam se oko 13h, poslednji kamion pakuju i ostavljaju samo pesak prosut, a da i ogradu
Ма нешто су поткопавали. Ено Пантограф се сетиоSem prosirenja u Jurija Gagarina pre nekih 15 godina ja ne znam za drugo?
Pešački prolaz za st. Tošin bunar.
Пратио сам целе радове фоторепортажама градње подходника кроз железнички насип. То је било 2019.године, нажалост слика нема више на подтеми. https://forum.beobuild.rs/threads/Železnice-infrastruktura.968/page-441#post-620029Ма нешто су поткопавали. Ено Пантограф се сетио
Tu su potpuno u pravu. Za prethodnih 50 godina nijedan bager nije skinuo toliko trave.Kad tamo eno ih, nije lepo da se odma napada, i to što je urađeno je više nego za proteklih 50 godina
"Čika Dragan" će od nedelje da uspostavi kontakt sa šefom gradilišta ili odgovornim inženjerima "Novkol"-a, pa da imam prave informacije. A vi nastavite sa kvazi-duhovitim dobacivanjem iz ćoška, jer ništa drugo i ne znate.. . što kaže čika Dragan. . .
+ vrtic na BK.@dragan
Proveri i šta je sa mostom Blok 70 - Ada, šta je sa Bulevarom patrijarha Pavla, nastavkom obilaznice, UMP - om, Mostom preko Ade Huje, tunelom ispod Terazija, završetkom novog BAS - a, metroom, T6 saobraćajnicom, produžetkom Grčke, rekonstrukcijom Pančevačkog mosta, izgradnjom ŽS Karaburma, tramvajskim šinama preko Pančevačkog mosta, kolektorom otpadnih voda...