mihajloboric87
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.02.2021.
- Pohvaljen
- 4.898
Шта је БПП?ako neki projektat zasluzuje satiru i cinizam, onda su to Podvoznjak i BPP
Шта је БПП?ako neki projektat zasluzuje satiru i cinizam, onda su to Podvoznjak i BPP
Bulevar Patrijarha PavlaШта је БПП?
Evo prodjoh danas i nema nista od ove gradnje…prevara. Pred izbore uslikase kamion i par radnika, taman da imaju cime da ispiraju mozak “zatupelim” masama.Ajde što će ovaj podvožnjak da se gradi 450 dana ali ono što je daleko tragičnije je što će PROJEKTOVANJE dodavanja 2 koloseka na deonici Prokop - Batajnica trajati čitavih 36 meseci iliti 3 GODINE!
Hehehe nikako, radovi su obustavljeni, skinuto malo trave, istovaren jedan kamion peska, postavljen 1 kontejner, nema nikakvih Masina…Kako napreduju radovi započeti pre tri dana?
U petak nije bilo nista sa druge strane, ni ogradjeno…Predizborna pricaProšao i ja danas i nema nikakvih radova, ni mašina, ni radnika (strana iz Bulevara Crvene Armije)
Zna li neko da li je sa druge strane (Bulevar Umetnosti) bar ograđeno gradilište?
To apsolutno nije potrebno…Da bi znao sta se tacno desava na terenu sasvim je dovoljno da izadjem na taj isti teren i pogledam svojim ocima. To mu dodje ogledalo, semafor, kako hoces…Ne vidim sto bi se neko nervirao na sledece:Da bi znao šta se tačno dešava na terenu, potrebno je da stupiš u kontakt sa izvođačem radova, što je obećao jedan član foruma, iznerviran našim insinuacijama.
Podvožnjak je u centru NBG i može svakodnevno da se vidi, ali nije to problem. Gradske vlasti nema pola godine, već samo tzv. Privremeni organ radi i plaća neophodne račune jel nema pun kapacitet.Da bi znao sta se tacno desava na terenu sasvim je dovoljno da izadjem na taj isti teren . .
Kako napreduju radovi započeti pre tri dana?
cemu onda slikanje i pompezne najave nelegitimnih ograna (i kandidata na izborima)?Podvožnjak je u centru NBG i može svakodnevno da se vidi, ali nije to problem. Gradske vlasti nema pola godine, već samo tzv. Privremeni organ radi i plaća neophodne račune jel nema pun kapacitet.
"Novkol" mora da dobije pozamašan avans, a pitanje je da li je to dobio. Pre bilo kakvog kopanja moraju da se kupe ili naruče šipovi i metalna konstrukcija. A pitanje je i da li je odobren projekat i izdata gradjevinska dozvola. Sve to čeka novu Gradsku upravu.
Ove priče, DraganeKakve "priče"?!
Izbori u Beogradu su za dve nedelje i u toku je izborna kampanja. Ne znam zašto se toliko čudite kao da to prvi put vidite.
Kad na gradilištu budu šipovi koji će da se utisnu ispod pruge i čelični nosači koji će privremeno da ih drže, onda će da počne kopanje podvožnjaka.
Pa, jel ti vidiš šta sam ovde napisao?Izbori u Beogradu su za dve nedelje i u toku je izborna kampanja. . .
Pa jel ti shvataš da ti braniš i nalaziš opravdanja za - laž?Pa, jel ti vidiš šta sam ovde napisao?
Ja branim laž?! . . Niko normalan to ne može da kaže, ali tebi treba razlog za napad. Sitan si ti manipulator i radiš isto kao na drugim temama, klevećeš i lažeš.Pa jel ti shvataš da ti braniš i nalaziš opravdanja za - laž?
Ja branim laž?! . . Niko normalan to ne može da kaže, ali tebi treba razlog za napad. Sitan si ti manipulator i radiš isto kao na drugim temama, klevećeš i lažeš.
@molder
Možda je problem je 6 meseci nema gradske vlasti.
Izbori u Beogradu su za dve nedelje i u toku je izborna kampanja. Ne znam zašto se toliko čudite kao da to prvi put vidite.
Kad na gradilištu budu šipovi koji će da se utisnu ispod pruge i čelični nosači koji će privremeno da ih drže, onda će da počne kopanje podvožnjaka.