BOKI SMOKI
Advanced
A sve okolne zgrade koje se grade pored poste su isto zavrsene? Samo se i kod njih krov gradi?
A jel si bio kod mene u blokovima, ja sam tamo blizu, relativnoBOKI SMOKI":15v528sp je napisao(la):Da znas da nisam. A u Zemuni mislim da nikad nisam ni bio.Tamo je Posta.
jelenabg":39k9ghoo je napisao(la):Znam da se negde na forumu nalazila tema o fontanam (ne ova sa problematičnim svetlosnim rešenjima), ali nikako ne mogu da je nađem pa neka admini premeste ovu poruku na odgovarajuće mesto.
Elem, ispred zgrade Pošte u Takovskoj napraviće se, u saradnji sa gradom, nova fontana. Sličice rešenja...
Inače, taj ceo plato će biti popločan:
"Dominiraće nijanse sive boje i različiti slogovi behaton ploča, zatim led-diode koje prate odgovarajuću matricu i daju blago osvetljenj, kao i najznačajnije poštanske marke u srpskoj istoriji koje će stvoriti specifičnu stilsku celinu s obzirom da će biti ukorporirane u popločanje."
I fotnana će biti osvetljenja, a radi se na osvetljenju i same zgrade.
Nebojsa":2nyd95xm je napisao(la):A jel si bio kod mene u blokovima, ja sam tamo blizu, relativnoBOKI SMOKI":2nyd95xm je napisao(la):Da znas da nisam. A u Zemuni mislim da nikad nisam ni bio.Tamo je Posta.
Blago tebi!Nebojsa":2f70q7at je napisao(la):Eee super, samo da ti kazem da su kod mene u kraju najjace ribe u gradu!