Šta je novo?

Pošta Srbije

A sve okolne zgrade koje se grade pored poste su isto zavrsene? Samo se i kod njih krov gradi?

Boki izgleda da duugo nisi mrdao iz PA, :laugh:
hajde svrati malo i do BGa :kk:

Tamo ce biti sediste posta srbije, na uglu ugrinovacke i novocadskoh puta

Pa i ne baš. Glavna pošta je ona u Takovskoj jer je adresa preduzeća u svim registrima Takovska 2. Tu je kancelarija generalnog direktora, njegovog pomoćnika, izvršnog direktora (lik zadužen za tehnologiju), tu se sastaje UO, tu je najviše direkcija...

Ali, kada je reč o tehnologiji, glavna je ova u Savskoj, odnosno, ubuduće u Zemunu. Čak bi i neke direkcije koje su vezane za tehnologiju mogle tamo da se presele.

Inače, rečeno mi je da se u Zemunu "stavlja fasada". Ja sam zaključila da se pokriva onaj hangar jer po fotkama se čini da je kostur završen pa da sledi samo oblaganje panelima, čime već.

Što se fontane tiče, ne verujem da će to početi pre proleća. Ima tu da se radi, a uskoro se završava građevinska sezona.

BOKI SMOKI":15v528sp je napisao(la):
Da znas da nisam. A u Zemuni mislim da nikad nisam ni bio.Tamo je Posta.
A jel si bio kod mene u blokovima, ja sam tamo blizu, relativno

jelenabg":39k9ghoo je napisao(la):
Znam da se negde na forumu nalazila tema o fontanam (ne ova sa problematičnim svetlosnim rešenjima), ali nikako ne mogu da je nađem pa neka admini premeste ovu poruku na odgovarajuće mesto.

Elem, ispred zgrade Pošte u Takovskoj napraviće se, u saradnji sa gradom, nova fontana. Sličice rešenja...

2mdqcjp.jpg

2chm5o8.jpg

Inače, taj ceo plato će biti popločan:

"Dominiraće nijanse sive boje i različiti slogovi behaton ploča, zatim led-diode koje prate odgovarajuću matricu i daju blago osvetljenj, kao i najznačajnije poštanske marke u srpskoj istoriji koje će stvoriti specifičnu stilsku celinu s obzirom da će biti ukorporirane u popločanje."

I fotnana će biti osvetljenja, a radi se na osvetljenju i same zgrade.

Tema o gradskim fontanama se nalazi:
Beobuild Forum » Bulevari, ulice i ostala gradska infrastruktura » Vodovod i kanalizacija

Nebojsa":2nyd95xm je napisao(la):
BOKI SMOKI":2nyd95xm je napisao(la):
Da znas da nisam. A u Zemuni mislim da nikad nisam ni bio.Tamo je Posta.
A jel si bio kod mene u blokovima, ja sam tamo blizu, relativno

Bio sam u blokovima 70 kod jedne devojke, kad je pravila zurku.Nije bas blizu ali je blize ods vih mesta u kojima sam bio u BGu.

Eee super, samo da ti kazem da su kod mene u kraju najjace ribe u gradu!

Mogli su da malo pomere ranije radove pa da bude gotovo za Novu Godinu. :)

Ne vidi se ništa da su počeli da rade, bilo bi dobro kada bi barem počeli do nove godine...

Za dekorativno osvetljenje im treba 3 meseca!? fontanu bi pre zavrsili ..

Evo da se ispravim, danas sam ih video na kranu, ali mi se ne dopada šta su radili. Ono što su postavili izgleda kao onaj mali plastični kockasti oklop bele boje što kablovski operateri postavljaju da provuku kablove kroz njih. Povukli ga uz jedan od mnogobrojnih uglova fasade.

Kad pre??? Skoro sam prolazio tuda, ali ni blizu nisu bili ovom! :kk:

Isuse Hriste ovo je glomazno do zla boga.

Inace taj deo se i ce se nezamislivo promeniti. Prvo posta sa tim zgradicama, pa put koji vodi na novi most.I put sa strane onaj mali. New image 100% Prisustvujemo istoriskim momentima jej. :kk:

Shodno savremenim trendovima, mogao je i FK Poštar da dobije novi stadion na krovu. :kafa:

šteta samo što ova zgrada još dugo neće biti u upotrebi zbog propalog tendera za opremu za sortiranje pošte.

mi i albanija smo jedine zemlje u evropi gde se pošta sortira ručno.

Je l' misliš da ćemo čekati realizaciju tog tendera da bi počeli rekonstrukciju zgrade u Savskoj ili će je početi čim završe same zgrade GPC-ova?

Pa lajki moraju da isele zgradu u savskoj tek tada moze poceti rekonstrukcija da nestane ova kocka Pavla Krata i da se vrati ljepotica :kafa:

Vrh