nema ništa na googlu, izgleda da nemaju prezentacijuTaca#":1zgtyj3z je napisao(la):Trebaju mi neki projekti Sarica hitno,hitno,hitno :o
Postoje Ruzica Šarić i Jovan Šarić , pa pozovi DAB na 323 97 56 i traži Ružicu Šarić.Taca#":248fj64u je napisao(la):Trebaju mi neki projekti Sarica hitno,hitno,hitno :o
To smo ponovili više puta na ovom forumu, ali pošto si nov oprošteno ti je to će se isto sve od marta znati pošto delta planira sve informacije odjednom da pusti a ne deo po deo, i na ovom sajtu će biti mali specijal o tome kada krene prodaja stanova na koji način mogu da se uzmu.goksi":1eh2kv0q je napisao(la):Posto sam procitao u novinama da u martu pocinje prodaja stanova u Univerzitetskom naselju po pristupacnim cenama
kako obicni smrtnici mogu da dodju do informacije kad i gde mogu da pogledaju i eventualno da kupe ponudjene stanove
Direkcija : http://www.beoland.com/oglasiOglas o prikupljanju ponuda
za davanje u zakup ostalog građevinskog zemljišta u državnoj svojini radi izgradnje
sportskih terena sa pratećim sadržajima na građevinskim parcelama GP6 i GP7
u bloku zapadno od Ulice Dr Ivana Ribara, u Novom Beogradu
Dobrodošla!margareta":hwq0vdi4 je napisao(la):Da li neko zna hoće li se i kada sredjivati potez od Delta sitija do Save. Tu ima svega osim ičeg lepog.... zapuštene bašte, močvarice, barake, ciganmale...