Лепо су вам и одговорили
Ukoliko još jednom baciš pogled na pitanja i odgovore, videćeš da za mnogo pitanja dobismo odovore: "ne raspolažemo traženim podatkom";"odgovor na ovo pitanje možete dobit od..", "nije nam poznato" I sl. Uslov EIB-a bio je da dobijemo odgovore na pitanja.deluje kao da niste dali misljenje o njoj tj kao da je niste ni prihvatili ni odbili kako je navedeno u odgovoru
Posto su oni na kraju pomenuli da se niste izjasnil o alternativnom resenju i mislio sam da pitam o kom resenju i koji je vas stav o njemu
Oduvek sam zavideo ljudima neopterećenim domaćim vaspitanjem i kontaktom sa realnim svetom - duže i bezbrižnije žive.Ma samo bahato poponeb, samo bahato...
Iskazao si virtuuoznost u sviranju u "tanke žice"Valjda mozete da zivite sa tim da ste kao udruzenje jednako odgovorni koliko i nadlezni drzavni organi za one do sada stradali
A napravio bi i sjajnu karijeru u nekom staljinističkom režimu.podrsku medija ste dobili (doduse po nekim 'drugim' osnovama).
poponeb":2cu7w2zr je napisao(la):laki72
Oduvek sam zavideo ljudima neopterećenim domaćim vaspitanjem i kontaktom sa realnim svetom - duže i bezbrižnije žive.Ma samo bahato poponeb, samo bahato...
Iskazao si virtuuoznost u sviranju u "tanke žice"Valjda mozete da zivite sa tim da ste kao udruzenje jednako odgovorni koliko i nadlezni drzavni organi za one do sada stradali
A napravio bi i sjajnu karijeru u nekom staljinističkom režimu.podrsku medija ste dobili (doduse po nekim 'drugim' osnovama).
Kakve "druge" osnove, ja sam zadužen sa kontakte sa medijama i ne znam za "druge" osnove, ali ti si obdaren nadnaravnim moćima pa su ti poznate.
Porazgovaraj ipak sa nekim kompetentnim za tvoje mentalno stanje. Ovaj forum svakako nije mesto za to.
Ма Картографе нека их, барем да видимо докле су спремни да иду неки појединци у неким сулудим поступцима. Сад већ видимо и овде колико су пуни себе и бахати јер су ето "успели" на основу борића, да наводно буду јачи од државе, промовишу себе лично и то ето пред јевропом. А ови из европе чекају и најмању прилику да пљују по Србији + још накачене НВО, НЛО, АИ и .....Kartograf":3084ge65 je napisao(la):Igore, 'ajde što se ovi bahate u svom kraju, može im se još malo, ali nije baš ok da im to dozvoljavaš i ovde.
'ajde što se ovi bahate u svom kraju, može im se još malo
Сад већ видимо и овде колико су пуни себе и бахати јер су ето "успели" на основу борића, да наводно буду јачи од државе, промовишу себе лично и то ето пред јевропом. А ови из европе чекају и најмању прилику да пљују по Србији + још накачене НВО, НЛО, АИ и .....
Никако се не усуђују да изговоре наглас, да би дошли до циља, наступају само ђоном или песницом у главу, а то значи, "онако како ми из удружења кажемо, тако мора бити и никако другачије" (јер ми имао подршку јевропе!).
А можда и неко други кроз удружење на овај начин наступа, а удружење је само покриће-завеса !!!
У недостатку аргумената не знаш више и шта да одговориш
onda je na tebi da izneseš argumente. U suprotnom ostaješ u kategoriji "slobodnih sastava", preciznije kleveta.А можда и неко други кроз удружење на овај начин наступа, а удружење је само покриће-завеса !!!