Pošto izgleda nema nikog sa aktuelnijim informacijama pokušaću ja da odgovorim. Od Prilika do Katića išao sam zimus, put je relativno dobar, ima delova sa starim ispucalim asfaltom ali u suštini je ok. Celu trasu do Kokinog Broda poslednji put sam prošao pre 2-3 godine, deonica od Katića do Jasenova bila je vrlo dobra, uživanje za vožnju, a dalje od Jasenova do K. Broda znatno lošije mestimično sa ozbiljnim udarnim rupama. Ponajgora su bila poslednja 3-4 km, tj. spuštanje ka jezeru gde ima par serpentina a kolovoz je bio znatno oštećen. Ne znam da li je u međuvremenu tu šta ozbiljnije rađeno, ako nije verovatno je sad još lošije stanje. Inače na ovom pravcu nema mnogo saobraćaja, priroda je prelepa i kad bi sredili to parče od Jasenova do K. Broda ovaj put bi bio odlična alternativa magistrali preko Zlatibora.U kakvom je stanju put od Ivanjice (Prilika) do Kokinog Broda ?
Bravo za zapazanje,put kroz samu Sjenicu vise lici na groblje i to je tako godinama da ne kazem 30 godina.Nedavno sam po prvi put prosao putem Kumanica- Sjenica. Zaista prelijepi predjeli. Razočarao me put kroz grad Sjenicu. nevjerovatno je da je bolji put i ka Ivanjici i ka Kumanici, nego kroz samo urbano mjesto.
Prvi put sam prosao tuda. I jedan i drugi smjer (ka Kumanici odnosno Ivanjici) su veoma neopterećeni pravci, sa malim brojem vozila ali je kolovoz dobar do odlican. Put kroz grad Sjenicu me ostavio bas zabezeknutog.Bravo za zapazanje,put kroz samu Sjenicu vise lici na groblje i to je tako godinama da ne kazem 30 godina.
Bravo za zapazanje,put kroz samu Sjenicu vise lici na groblje i to je tako godinama da ne kazem 30 godina.Nedavno sam po prvi put prosao putem Kumanica- Sjenica. Zaista prelijepi predjeli. Razočarao me put kroz grad Sjenicu. nevjerovatno je da je bolji put i ka Ivanjici i ka Kumanici, nego kroz samo urbano mjesto.
Od Sjenice do Kladnice [pravac ivanjica]tu je nekih 20-etak km to je novo uradjeno,vidio si jos nije sve ni zavrseno. Na drugoj strani prema kumanici odakle sam i ja od grada pa nekih 4 km je katastrofa kroz selo Trije*******ine i nije tako lose. Ja svaki put kad idem na odmor vozim IvanjicuPrvi put sam prosao tuda. I jedan i drugi smjer (ka Kumanici odnosno Ivanjici) su veoma neopterećeni pravci, sa malim brojem vozila ali je kolovoz dobar do odlican. Put kroz grad Sjenicu me ostavio bas zabezeknutog.
Upravo sam prošao tim putem. Iskreno, loš put, asfalt je veći deo puta u lošem stanju, najgore je od jezera pa naviše (ili ka jezeru iz smera Ivanjice).U kakvom je stanju put od Ivanjice (Prilika) do Kokinog Broda ?
Putem od Jasenova do Ljubiša prošao sam pre neku godinu, koliko se sećam kvalitet kolovoza bio je relativno korektan ali je put poprilično uzak i ima dosta krivina. Ja bih ti savetovao da ipak ideš ka Kokinom Brodu, koliko god da je loše ipak ćeš dosta brže stići do magistrale nego preko Ljubiša a okolina je zanimljivija i lepša, bar prema mom ukusu.Planiram oko 10-tog narednog meseca da krenem od Prilika prema K.Brodu.
Posle ovih opisa dvoumim se da u Jasenovu skrenem za Ljubiš.
Zna li se u kakvom stanju je ova deonica ?
Dalje prema magistrali znam kako je.
Tako je, taj makadamski put od Susice do Prekog Brda je otprilike 7-8 km, prosao sam prosle godine negde u oktobru, bio je u katastrofalnom stanju, vise za neko terensko vozilo nego za putnicki auto. Ali Novi Pazar Put je koliko znam krenuo da radi rehabilitaciju i asftaltirano mozda km ili dva. Voleo bih ako neko ima info u vezi tog puta, dokle se stiglo i da li napreduju...Na Ivanjica - Duga Poljana ima makadamska deonica bez asfalta. Od Ivanjice do vrha Golije je asfalt, ali spust do Duge Poljane je makadam (barem je tako bilo pre 4 godine kada sam vozio tuda). Ima na ovom snimku (negde oko 6:30) kako izgleda taj makadam. Na snimku kazu da je duzina te deonice 7km.
Evo ga ovde klip jos pre 8 meseci su krenuli sa radovima...Asfaltiranje po Goliji