A dobro sad, koliko često ljudi idu u bolnicu... :mrgreen:
U krajnjem slučaju, tu je Vrabac da uskoči kad zatreba :mrgreen:
Pogledajte prilog 3
A ima i drugih alternativa...
Pogledajte prilog 2
Pogledajte prilog 1
:mrgreen:
P.S.
Inače ozbiljno sad, znam jednu porodicu koja živi u pešačkoj zoni oko Knez Mihajlove. Svake nedelje imaju ritual i aerobik kad se vraćaju iz kupovine u Tempu. Prvi deo aerobika izgleda tako što majka, sin i ćerka izađu iz vozila pa trčkaraju po ulicama u potrazi za parking mestom a otac traži kružeći okolo. Drugi deo aerobika je trčanje do samog mesta, javljanje ocu u kolima i stajanje na parking mestu u pokušaju da ga zadrže dok ne dođe otac (ne odobravam to, samo navodim šta ljudi sve moraju da rade). Treći deo aerobika je parkiranje, tokom kojeg jedan član porodice odlazi do zgrade, iz podruma nosi kolica iz supermarketa, dovozi ih do automobila, pa se onda sve tovari na njih i vozi do zgrade. Četvrti segment aerobika je vraćanje kolica natrag u podrum.
To su te čari pešačkih zona i čuvene ekstra zone stanovanja. Već čujem glasove u pozadini ''pa jbg, to je cena života u centru''... I to bi bilo potpuno na mestu. Samo da te cene ne skaču svake godine a benefiti sve manji i manji...
Ali dobro bože moj, dobra vest za gradsku vlast i ekipu oko njih je da im plan dobro ide, pošto mi je ta porodica rekla da razmatraju preseljenje. Pre 5 godina nisu ni razmišljali o tome ali otkako su dobili kafiće ispred i divlje hostelE u zgradi, u kombinaciji s ovim drugim propratnim pojavama, shvatili su šta je nova politika Grada i da nema smisla boriti se sa vetrenjačama
(kahm i šljamom...) Tako da Hooray za Grad i inovatore! :kk: