gradjanin » Mon Oct 14, 2019 11:33 am[/url]":1ltq0nh2]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=669499#p669499:1ltq0nh2 je napisao(la):
Zuma » 13 Oct 2019 04:08 pm[/url]":1ltq0nh2]Meni je najzanimljivija ova Stojčićeva izjava. Naglasio sam PR akcente za preusmeravanje pažnje i modifikaciju narativa:
– Želeo bih da objasnim i malo kašnjenje činjenicom da je ovo ipak umetničko delo, koje kao i svako drugo ima svoje specifičnosti. Autori su imali svoje zahteve koje smo u potpunosti ispunili pa smo danas ovde sa internacionalnom delegacijom koja ima priliku da se uveri u kvalitet izvedenih radova.
Čak sedam u jednoj rečenici! :lol:
Praćenje kako sve pokušavaju da zamagle i spinuju očigledne gluposti i jasne propuste je jedan od retkih interesantnih aspekata ovoga što se u gradu dešava. Ali ne treba sumnjati da su originalni izvori ovako promišljenih elemenata u izjavama veoma kvalitetni PR profesionalci.
Blago vlasti sa ovakvim narodom. Oni bukvalno mogu da nam se pos**u po glavi, mi cemo i dalje da cutimo... Dakle umetnost je kriva za
malo kasnjenje od samo dve godine, a pasarela je skoro pa funkcionalna, posto je do sada bila pomalo funkcionalna.... To se odnosi i na radove na Trgu, Karadjordjevoj i Savskom trgu, rade sta i kad i kako hoce, radnika nigde a mi svi trpimo i cutimo... To se desilo i sa Kosancicevim vencem, napravise valov od ulice, i evo - niko vise nista i ne pominje! Negde bi fotelje letele, a mi dopustamo da nam se inteligencija testira svakog dana floskulama, PR piruetama, otvorenim lazima... Sve ostaje isto, oni samo menjaju svoje sakoe i mashne i to od obicnih, domacih ka firmiranim, ramove za naocare i tako... to je jedina promena koju je narod izvojevao! Tuzno!!