Zloupotrebili su predizbornu tišinurelja":2xxhwyu0 je napisao(la):Bio sam danas na Dunavskom keju i odgledao sam odnošenje crvenog Audija parkiranog isped Blaywatch-a.
Prvo je naišao Djilas sa saradnicima, kao šetaju, a sa njima je i jedna novinarska ekipa.
Nailaze na "plen" tj. crveni džip. Posle 10-tak minuta iz pravca Ušća dolaze 2 pauka Parking Servisa, a zatim iz pravca hotela Jugoslavija su dotabanala 4 saobraćajca (ni saobraćajna policija ne sme da vozi po šetalištu) - jedan oficir i tri "desetara".
Onda se odjednom pojavilo jedno 5 TV ekipa koje su maltene trčale da uslikaju svečano odnošenje džipa.
Napravili slike, gradonačelnik se rukovao, dao izjave i zahvalio se svima, i odoše svako svojim poslom.
Pet minuta nakon što su se razišli, dvojca motorciklista na "ljutim" mašinama i treći na "bagiju" su prošli istim putem i parkirali se tik uz Dunav.
Inače, juče sam bio u Zemunu i Gospodska ulica je opet puna parkiranih automobila koje je privremeno veće Zemuna isto tako pre neki dan pred 1000 tv kamera ''konačno i zauvek'' proterala iz pešačke zone Zemuna.