Šta je novo?

Parkiranje - zone, garaže,...

Sta je sad ovo?
IMG_4832.jpeg

Nesto se predomilslili izgleda ili će parkiraju buseve za hotel ...

Sad gledam iz najnovijeg snimka Beogradskih ovde ispred Skupštine, uključujući i ovaj parking uz stajalište, ima nekih 150-160 vozila (izbrojao na brzinu). Nova garaža ima 284 mesta, nakon izgradnje garaže MORA se zabraniti parkiranje na celom ovom prostoru.

1000228803.jpg

To ako budu razmišljali kao novosađani...i onda se može uraditi trotar umjesto parkinga uz ulicu
A vamo da se nastavi patern od skupštine do drvoreda ili pak da se vrati ograda ...

NAravno da mora, ovo sada stanje je sramota za državu, da se ispred glavne institucije plato koristi za parking..
To ako budu razmišljali kao novosađani...i onda se može uraditi trotar umjesto parkinga uz ulicu
A vamo da se nastavi patern od skupštine do drvoreda ili pak da se vrati ograda ...

Sad gledam iz najnovijeg snimka Beogradskih ovde ispred Skupštine, uključujući i ovaj parking uz stajalište, ima nekih 150-160 vozila (izbrojao na brzinu). Nova garaža ima 284 mesta, nakon izgradnje garaže MORA se zabraniti parkiranje na celom ovom prostoru.

Pogledajte prilog 212557

Ovo je i neuobičajeno veliki broj vozila u odnosu na inače

Pogledajte prilog 212557
Ja бих и околне улице очистио од паркинга (Косовску и Влајковићеву) и проширио мало и додао бициклистичке траке та асиметрични саобраћај.

Nije šta izgleda kao vašar nego šta je totalno nebezbedno. Svaka kola su potencijalni sigurnosni problem

Nisam primetio da je neko pominjao ranije,juče sam primetio u garaži Oka Ćoravog ispod Gazele gomilu Toyota Yaris cross sa onim kutijama na krovu.

Pa ranije su mjesta bila pod uglom od 45 postavio sam fotku na forum
Rade se neke stvari odokativno pogotovo ako je bilo potvrđeno ko sanacija

Nešto me kopka....
Da ne ulazimo u priču oko stepena inteligencije kreatora ideje sa rotiranjem parking mesta u Prizrenskoj-to nam je svima jasno.
Ono što me kopka je sledeće:
Koji saobraćajni status prema ZOBS-u sada ima taj popločani deo između parkinga i kolovoza?
Da li je to parking, trotoar, pešačko ostrvo, kolovozna traka, biciklistička staza, pešački prelaz, pristupna saobraćajnica, požarni put, auto put, luka,...šta li je?
Šta će policija da napiše u zapisnik ako dodje do bliskog kontakta nekog npr, motorcikla koji ide uzbrdo pa krene malo više levo i nekog od automobila koji se isparkirava sa parking mesta?
Na kojoj vrsti saobraćajne površine je u tom slučaju došlo do saobraćajne nezgode?
Ima li neko ideju.
Ja mislim da nijedan odgovor nije tačan, jer šta god odgovor bio, može da se pobije....
Jedino da pozovemo vojvodu Šapića da nam protumači-možda u Nambiji ima analogni primer.

Vrh