Нема шта да се извињаваш, свако има право на своје мишљење. Само да не буде нејасноћа, ни на који начин не умањујем кривицу бахатих који су паркирали десно на твојој слици. Само по мени је то више последица а узрок су ови што хране ту бахатост тиме што не реагују и фактички довзољавају овај вид бахатости. Они примају плату од наших пара и они су дужни да ту плату заслуже. Ови бахати имају проблем у глави, и треба их кажњавати, али треба бити свестан да где год постоји простор са толеранцијом бахатости по природним законима бахатост ће тај простор испунити.@paradox polje izvini, ali ne slazem se. Svako ima svoju odgovornost. Nekaznjavanje je lose, ali je bahatost je jos gora.
Svima gore parkiranim bih naplatio maksimalne kazne, garaza se nalazi na citavih 5 metara od njih!
Slobodno taguj kad prozivas. Napisao sam da je potrebno obezbediti alternativu koja je prihvatljiva. Ako je tebi prihvatljiva alternativa garaza od 16000 mesecno, blago tebi. Nikad ne parkiram na mestima koja su kao ova gore na slikama, ali ovaj skver je mogao imati bar neka parking mesta u krug, jer se defacto gube mesta koja su tu postojala na ovaj ili onaj način.Tako isto se na drugoj temi čovek žali što im ukidaju 20ak DIVLJIH parking mesta na trotoaru na uglu Davidovićeve i Petra Markovića (gde prave skver), i kuka kako neće imati gde da parkira, a 200m dalje prazna cela garaža.
Slobodno taguj kad prozivas. Napisao sam da je potrebno obezbediti alternativu koja je prihvatljiva. Ako je tebi prihvatljiva alternativa garaza od 16000 mesecno, blago tebi. Nikad ne parkiram na mestima koja su kao ova gore na slikama, ali ovaj skver je mogao imati bar neka parking mesta u krug, jer se defacto gube mesta koja su tu postojala na ovaj ili onaj način.
Pisao sam čak i parking servisu da se za stanare okolnih ulica spusti cena malo, jer ocigledno da garaza stoji prazna, ali naravno da ih zabole.
ovo je dzaba za parkiranje, nisam znao da ima tako povoljnih pretplata garažnog mesta? 3000RSD ceo mesecNisam prozivao, samo se nisam setio teme gde sam pročitao, citirao bih. Nije mi ni pala na pamet cena, tu je znači problem druge prirode, pišite i Bg hronici, medijima, stvarno je besmislena ova situacija. Sad vidim na sajtu da im baš variraju dosta cene od garaže do garaže, npr. u garaži kod Botaničke bašte je mesečna 8 hiljada, ali tu stanari okolnih ulica imaju samo 3 hiljade, tako da očigledno mogu da se prilagode ali neće bez pritiska.
Za Botaničku
Pogledajte prilog 217856
Razumem da dignu cenu za ove najopterećenije garaže po centru ili da u njima ograniče broj parking mesta za mesečne za stanare u okolini (kao npr. Obilićev venac), ali ovde im je garaža poluprazna svaki dan pa ta visoka cena nema smisla.
Не знам да ли си свестан колико је то бедно јефтино за оволики (и уз то солидно богат град, немојте да се лажемо, не живи у том крају и не вози кола ни сиротиња, нити нижа средња класа).Nisam prozivao, samo se nisam setio teme gde sam pročitao, citirao bih. Nije mi ni pala na pamet cena, tu je znači problem druge prirode, pišite i Bg hronici, medijima, stvarno je besmislena ova situacija. Sad vidim na sajtu da im baš variraju dosta cene od garaže do garaže, npr. u garaži kod Botaničke bašte je mesečna 8 hiljada, ali tu stanari okolnih ulica imaju samo 3 hiljade, tako da očigledno mogu da se prilagode ali neće bez pritiska.
Za Botaničku
Pogledajte prilog 217856
Razumem da dignu cenu za ove najopterećenije garaže po centru ili da u njima ograniče broj parking mesta za mesečne za stanare u okolini (kao npr. Obilićev venac), ali ovde im je garaža poluprazna svaki dan pa ta visoka cena nema smisla.
Mislim da je kod takvih tipova poenta da su parkirani ispred kafića na ulici. Može na primer da se vidi svaki dan u A bloku uz Omladinskin brigada na izlazu kod one (MOcarele ili kako se zove) nekoliko parkiranih kola, pola trotoar pola ulica, a u samom A bloku 100m dalje imaju garažu.sinoć u onoj slepoj ulici koja udara na knez, kod rajićeve, ulazi neki najnoviji BMW, i traži gde da metne svoj auto iako tamo već 10 automobila parkirano...
Pa jbt, udji dole na parking? Nemaš tipa 300 dinara....
Mislim da je kod takvih tipova poenta da su parkirani ispred kafića na ulici. Može na primer da se vidi svaki dan u A bloku uz Omladinskin brigada na izlazu kod one (MOcarele ili kako se zove) nekoliko parkiranih kola, pola trotoar pola ulica, a u samom A bloku 100m dalje imaju garažu.