Šta je novo?

Parkiranje - zone, garaže,...

Ako budu još digli cenu, na NBG bi došli u situaciju da bi im zonirani blokovi bili poluprazni, a nezonirani prebukirani ili bi pak u zoniranim blokovima bili prebukirani nezonirani delovi a zona zvrjala prazna.​

П имаш то већ, неко је писао. Зове се е-дневна паркинг карта а неко је грешком зове и казна за неплаћен паркинг. Не знам сад цену, али нешто је испод 2000 са тим што плаћаш пола од тога у року од 20 дана. Најбоље да имаш апликацију јер ти онда ова карта стиже моментално пошто те око соколово усними, на тај начи не ризикујеш да ти из неког разлога не стигне "казна" за адресу па мораш да платиш пуну цену или чак да те утужују.

Не подноси ефектива никакве пријаве већ скреће пажњу на кршење закона и позива потрошаче да сами поднесу пријаве. Генерално удружења не подносе пријаве већ саветују поштошаче како да се поставе.

Пошто је месечну гаражу тешко добити, докле је најбоље ићи аутом па прећи на гсп, шта мислите? И оставити га ту нпр од 8 до 5 током радног времена.
Почетна тачка Медак, крајња Теразије, Београђанка.

Ка команди има онај дугачак паркинг код суда, па онда на 31. Са стране крста код беа, атш-а, па трола, после је све зонирано мислим. Не бих ни да узурпирам неке мале паркинге зграда, а и било би лепо да знам да увек има места.

Стандардно решење је насеље код Прокопа - трола.
Становници одбијају зону, што значи да је и дугорочно.

Пошто је месечну гаражу тешко добити, докле је најбоље ићи аутом па прећи на гсп, шта мислите? И оставити га ту нпр од 8 до 5 током радног времена.
Почетна тачка Медак, крајња Теразије, Београђанка.

Ка команди има онај дугачак паркинг код суда, па онда на 31. Са стране крста код беа, атш-а, па трола, после је све зонирано мислим. Не бих ни да узурпирам неке мале паркинге зграда, а и било би лепо да знам да увек има места.

a sto samo ne 29 sa medaka? :D

a sto samo ne 29 sa medaka? :D
Логично питање, али нисам близу окретнице, и до ту идем колима, а онда кад већ идем ту боље да се још мало увучем у град.

А и 29 је велика лутрија, а не видим да ће ићи на боље што се тиче ње.

a zatšto je teško kupiti mesečnu pretplatu u garaži?
Ни ја ни људи око мене са посла нису успели да је добију, јер ти пишеш захтев њима, па ако одобре може.
Који су критеријуми за добијање појма немам.

hah kod nas bez nekih pisanija, zahteva, molbi ništa se ne može... Ja sam uvek mislio da je to tipa, prijaviš se platiš i to je to :)

Ако добро видим, још метар у дубину да су копали, могли су да саграде подземну гаражу.
И, вероватно, не знам, остане зелена површина на врху.
А замислите да крену плански да граде подземне гараже на 2 спрата ( паркинг места не морају сва да буду јавна, могу и за продају а може и закуп на годину дана ) и сачувају зеленило на врху.

1000036783.jpg

Gradilište podzemne garaže kod Skupštine. Vađenje Austrijske granate iz prvog svetskog rata, 305 mm, 300 kg. Ovo dvoje su zaključili da je zaštitna oprema u ovom konkretnom slučaju bespredmetna. Samo bi im smetala. Za ovaj posao je zaista potrebna hrabrost. U Beogradu je ovo šesta velika ove godine. Male i ne broje.

Vadjenje bombe iz WWI na gradilistu garaze pored Skupstine.jpg

Tek sam sad shvatio da jarko crvena majica nije slučajni izbor odeće ...

Vrh