I šta sad? Je l’ obezbedjenje non stop stoji tu?
Ne drami se, nego su ljudi na ivici pucanja.Вероватно не зонирају још због корења оног несрећног дрвећа - не могу такво место да наплате. Али стање је исто као и до пре неки месец, нема разлике, драми се мало, вероватно да би им што пре увели зону, ако је икако могуће.
kako da proverimo kada ce da uvedu zonu u blok 29? iskreno ocekivao sam da nas blok zoniraju pre 30.Ne drami se, nego su ljudi na ivici pucanja.
Nije problem noć, kada se okolo i nađe neko parking mesto. Problem je što je radnim danima od 8 ujutru do 17h takav pritisak na blok da je to neizdrživo. Ako si stanar nekih od zgrada uz autoput, možeš i po sat vremena da tražiš mesto za parkiranje. Pre neki dan komšinici odneli auto, nije znala više šta da radi, a ima malo dete i morala je na kraju kući da ode. Pritom kada se na to nadovežu dešavanja u Areni kojih ima sve više, pa je i uveče ne samo haos da se nađe mesto, nego su počeli i u unutrašnji deo bloka da nam ulaze kolima, pa im se "lepo" objašnjava da se okrenu i izađu, a da ne pričam na šta liče trotoari i zelene površine. Ako sam radnim danom kojim slučajem kući i moram negde da odem i da se vratim u radno vreme, ne idem kolima, već odem na bus pošto odma krene da mi ključa od stresa šta ću sa kolima kad se vratim.
Sad su pametnjakovići uveli zone u 28 i 30 što je još više nabilo kola u naš blok, ako se ovakvo stanje nastavi, veruj mi da ću da organizujem da zatvaramo za početak Bulevar Umetnosti i Špansklih boraca dok se ne reši ovaj haos.
Doneli su plan odavno i znalo se šta moraju da urade sa drvećem i korenjem u novom delu bloka, ali su završili za celu godinu samo dve strane parkinga uz jednu jedinu zgradu, fazon 5% odrađeno, a i to su radili mislim više od pola godine, kao i sve ostalo čega se dohvate.
Мој предлог би био да их зонирају сва, да на свима важи временско ограничење, али да коришћење буде бесплатно на неусловним. Била би то нека зелена зона "са грешком".ma nek zoniraju sve, ljudi ce se parkirati svakako
meni neverovatno da su tu pozadi 3/4 parkinga dali auto skoli i perionici
Можда сад кад су Аутопут озваничили као не-аутопут, тј као градску улицу могу да пусте да ту паркирају . Пу, пу далеко било, надам се до ово нико не чита од градских ....
Проблем је што није само једна аутошкола, него их има десетине које користе тај полигон.
Vade se na korenje i drveće, kao da se nije znalo da to treba da se uradi.kako da proverimo kada ce da uvedu zonu u blok 29? iskreno ocekivao sam da nas blok zoniraju pre 30.
Slušaj, ne bi me čudilo da se napandrči neki beton preko odvodni kanala sa svake strane, pa tu budu i parking, pumpa, trafika i šiš ćevap!Можда сад кад су Аутопут озваничили као не-аутопут, тј као градску улицу могу да пусте да ту паркирају . Пу, пу далеко било, надам се до ово нико не чита од градских ....