BillHicks
Advanced
- Učlanjen(a)
- 11.05.2022.
- Pohvaljen
- 4.809
![www.politika.rs](https://www.politika.rs/thumbs//upload/Article/Image/2023_10///757z468_BLOK-29-VIDEO.jpg)
Muke s parkiranjem u Bloku 29
Uslovi parkiranja u Bloku 29 znatno su se pogoršali zoniranjem svih blokova koji su susedni ovom novobeogradskom bloku.
![www.politika.rs](https://www.politika.rs/themed/politika/img/favicon/android-icon-192x192.png)
Mora da je tradicionalno asfaltiranje Valjevske ulice, to obično sa prvim lastama urade, i sa prvim požutelim listom jer ne znaju da je poprave kako trebaKako ne mare? Baš pre neki dan videh da se par ulica asfaltira.![]()
Demonopolizovano je, mogu da grade. Postoje već značajne privatne javne garaže: Hilton i TC Rajićeva npr.Zasto se ne liberalizuje to trziste i puste privatnici da grade parkinge na sprat i ostale moderne fore i tehnologije. Mozda ste pisali ovde pa nisam pazio. Jel realno da drzava drzi monopol u ovom paklu od problema, i to namerno da bi zgrnula lovu sta li....
Eto nama novog tipa parkiraj i navijaj.Parkiraj i vozi se nema bas smisla na toj lokaciji, napravili su realno parking za obližnje stadione.
Dobro to ohrabruje ali pre bih rekao da je to neka koncesija za objekat iznad tih garaza ili dopunska delatnost. Ali raduje ako si siguran da je demonopolizovano. Mislio sam na biznis vodjenja garaze gde uzmes prazan prostor i napravis skalameriju za parkiranje ala obilicev, masarikova itd. Sto nema nijednog takvog parkinga na NbG? Mozda sam previse liberalan pa stalno poredim sa USA. Evo blok gde je merkator i opstina nbg place za tako necim. Srusi se besmisleni Jugoagemt i napravi parking barem par spratova pa iznad moze da bude office space za notare i ostale.Demonopolizovano je, mogu da grade. Postoje već značajne privatne javne garaže: Hilton i TC Rajićeva npr.
Mislim da u tom delu uvek ima slobodnog parkinga bilo u garaži, bilo na zatvorenom parkingu kod opštine, tako da ne vidim potrebu za petospratnim parkingom u delu grada u kome u budućnosti se planira da se javnim prevozom smanji automobilski saobraćaj (linija metroa pored).Dobro to ohrabruje ali pre bih rekao da je to neka koncesija za objekat iznad tih garaza ili dopunska delatnost. Ali raduje ako si siguran da je demonopolizovano. Mislio sam na biznis vodjenja garaze gde uzmes prazan prostor i napravis skalameriju za parkiranje ala obilicev, masarikova itd. Sto nema nijednog takvog parkinga na NbG? Mozda sam previse liberalan pa stalno poredim sa USA. Evo blok gde je merkator i opstina nbg place za tako necim. Srusi se besmisleni Jugoagemt i napravi parking barem par spratova pa iznad moze da bude office space za notare i ostale.