Situacija je 100% kako opisuješ.Да, одрадили су две стране са по 20-ак места и колико видим сад ништа не раде, а има још доста паркинг места које треба средити јер су тренутно због ситуације са корењем неупотребљиви.
Оно што мене занима је у коју ће зону сместити сва ова паркинг места унутар блока. Прилично је извесно да ће све гурнуту у зелену зону, а то ће онда вероватно решити проблем станара ових блокова али ће за нас који радимо у овом делу града направити тотални хаос. Тренутно је, на пример у 29. блоку незонирано место могуће наћи до рецимо 8 а некад се и раније попуне. Након тога мораш да кружиш или чекаш, при чему у сваком тренутку још најмање 10-ак аутомобила круже по блоку чекајућу да неко изађе, па то зна да потраје. Што се тиче плаве зоне по средини и обуду БЗЂ ту се све попуни између 8 и 9 и након тога је теже наћи место него у незонираном делу. Целодневно паркирање у ТЦ Мерктарор је неиспалтиво чак и за оне са дубљим џепом. Тако да ће након зонирања, по свему судећи зеленом бојом, за запослене плава зона у БЗЂ вероватно да се попуни већ у 8 а након тога остаје да јуримо места у 3* блоковима, тј са друге стране бул Омладинских бригада, док и тамо не зонирају.
Наравно да можеш да их употребиш.Jel uspeo ili je ostao zaglavljen, taj divlji parking planiram da prijavim preko twitera prijavu problem ili ti novom Serviscentru.
Edit:
Одма ту иза jel mogu da iskoristim tvoje fotke radi prijave?
Konstantnim prijavljivanjem dok se ne reši konkretan problem.Како се борити против овога?
Video seljo blato pa ga povukla tuga za zavicajem odakle se dovukao u gradКако се борити против овога?
Блок 63, возач ( не знам пол) је покушао да дође до дивљег паркинга...
Сад ми је жао што нисам сликао дивљи паркинг, где се налази најмање 10-так непрописно паркираних возила.
Овај случај завређује пажњу: возач није хтео да уђе на дивљи паркинг преко пумпе Шел па пешачком стазом где нема блата (што је да се разумемо и даље за осуду), него је све подигао на виши (блатњавији) ниво због 20м...
Dupli red ivicnjaka plus ogradica svako oce kolima na utakmicu jos samJel postoji neko drastično kažnjavanje kad neko parkira na travi ili je i to neka ''siva zona''..? Slikanje ne važi?
Neko veče, Bulevar Oslobođenja (Bivši Bul. JNA), razdelno ostrvo znači komplet totalno popunjeno kolima od kružnog toka pa do onog semafora gde se skreće ka Banjici... jedno 500 automobila-izrovali onu jadnu travu, terenci normalno i na uzbrdicama-ko je mogao da se popne...
Ja nisam mogao da verujem koji je to prostakluk i samoživost u pitanju..! Bila je neka utakmica, ok...ali jel se za vreme održavanja sportskih manifestacija suspenduju zakoni?!? Ne važi zabrana parkiranja na zelenim površinama?!?
Navodno je PArking Servis kažnjavao...ali nisam čuo da je iko dobio makar kaznu za parkiranje...a o odnošenju vozila paukom i da ne govorim...!
Treba tu da postave one ivičnjake od po pola metra kao u Grčkoj, pa neka lome felne...
Pogledajte prilog 158452Pogledajte prilog 158453Pogledajte prilog 158454Pogledajte prilog 158455Pogledajte prilog 158456Pogledajte prilog 158457
Pa to je ključna stvar koja bi trebala da se radi...a ne da se daje koncesija neznam, kinezima da grade garaže u Beogradu i njima upravljaju...šta se dešava sa ENORMNIM profitom koji JKP ''Parking Servis'' već godinama akumulira? Pa samo to bi bilo dovoljno da svake godine po komercijalnim uslovima otkupljuju barem tri parcele od Grada i prave garaže tipa ona na Obilićevom Vencu... verujem da Grad ima parcela u vlasništvu koje nisu baš previše interesantne investitorima (znam za barem dve u mom okruženju) na kojima bi mogle da niknu višespratne garaže... Pa svako ko stanuje u blizini bi radije dao mesečni iznos da mu je auto tu nego da stoji na ulici!И наравно улагање у изградњу подземних гаража или Паркинг зграда (откуп и пренамена стамбених/пословних објекта).