Gej pingvini koji usvajaju jaja koja majke napuste su primer za koji lično znam. Nisam biolog, ne nameravam da guglam članke za još dokaza da bih se pravio pametan, da guglaš umeš i sam. Ali da, i homoseksualni odnos bez zasnivanja trajne veze je takođe ispoljavanje homoseksualnosti, tako da, računa se. U ostalom, vama svima smeta i kad se 2 muškarca drže za ruke, prema tome smeta vam koncept kao takav, i kao čist seksualni čin, i kao nešto više.
Да, смета отворено и бестидно испољавање нечега што није потребно. А још више силовање читавог система који се заснива управо на оним вредностима из којих смо и ти ја изашли. Дакле тата и мама. Нећемо тату и маму а хоћемо шта нам у главу уђе? Па погледај само идеју да је човек животиња! Допустили смо сексуалну револуцију и да се ми сами бестидно понашамо на улицама. Следећи корак је мешање међуполовима и потпуно слуђивање. А онда? Идемо даље: те исте животиње са којима смо исти. А онда још даље, децу ћемо да користимо за крваве пиреве. Ово није претеривање. Историја нас учи да су такви питмери већ били и како су те цивилизације завршиле.
"Mi nismo životinje" Mi apsolutno jesmo životinje prijatelju, doslovno smo životinje. Ideja da je čovek nekako iznad životinja i da je sa njima nepovezan je gadna zabluda, jedna koja je dugo kočila naučni razvoj. Mi smo životinja, od istih smo predaka potekli, od istih smo gradivnih jedinica sačinjeni. Vode nas isti biološki mehanizmi, nagoni i instinkti. A pritom nismo ni najveći, ni najbrži, niti najbolje plivamo, niti letimo. Uprkos silnom mozgu koji smo razvili, opet robujemo najosnovnijiim nagonima i instinktima. Uprkos silnom mozgu, uništavamo sebe na način koji bi svakom drugom živom biću na planeti bio neprirodan. Prema tome zaobiđi me sa pričom kako smo mi neka superiorna vrsta bogobića, jer nismo.
Не!! Човека не воде инстинкти! Човека води слободна воља. Животињу воде инстинкти. Нема материнског инстинкта, јер да га има, не би било абортуса и чедоморства, не би било одбачене деце. Да су инстинкти уосталом, не би било ни педера. Слободна воља! И ту и јесте проблем.
Tvoja pretpostavka da LGBT ljudi automatski nisu vernici je tužna i pogrešna, kao i tvoja pretpostavka da se crkva i LGBT zajednica međusobno isključuju. Upoznao sam sasvim dovoljno verujućih pripadnika LGBT zajednice, a upoznao sam, hvala bogu, i sveštenike koji nisu zaslepljeni mržnjom, koji se i dalje drže načela svoje vere, koji ne osuđuju, već pružaju pomoć, savet i utehu svima, pa i gejevima. To što koristiš Hristovo ime za širenje mržnje i nasilja, to što prezireš nekog zato što je gej je samo tvoj greh.
Прво, овде бих морао да подвучем црту јер долази до мешања појмова:
класичини педер или лезбејка, не морају обавезно да буду LGBT као и обрнуто. Врло често, LGBT је некаква скупина залуђених људи који су "пробали" па, будући морално посрнулим покушавају себи да оперу савест. Наравно, такве ствари се перу покајањем и изменом свести, али ми видимо други пирмер: гласно бусање у груди и говорење: па шта! То је нормално! Не, то није нормално, то је морални пад. Од тога има лека, само човек мора тај лек да затражи.
Друго, класични педер/лезбејка уколико су верујући, најчешће су жртве некаквог насиља, више менталног него физичког, и уколико не учествују у LGBT галами, могу да буду инклузирани у друштво јер зна какав проблем има. Свештеници би требло да такве људе третирају са више љубави и пажње.
Треће, LGBT галама користи исте социјалне механизме као и језуити кад су скупљали католичко становништо у једну хрватску нацију (19 век). Тада је било потребно да ратне људе који деле исте вредности да обједине под једну заставу, државу и слично. LGBT то ради исто, само на глобалном нивоу. Проспавали смо моменат стварање хрватске нације, и за мање од 100 година се десио Јасеновац, а касније и Олуја. Исто то ће се десити ако се LGBT агенди не стане на пут.
Да резимирам: којој год групи од горе наведених да неко припада, да се идентификује, лични је избор појединца. Али, то не значи да било ко тај избор треба да прихвата а још мање да тапше по рамену због тога. А по најмање да се о томе хвали или пропагира. Последње захтева одлучан отпор.
@Bender Rodriguez хорде су под влашћу и контролишу се истом, тако да од њих, уколико су уста решила да се покажу пред европом неће бити прблема. Шта више, хорде могу да буду коришћене за изазивање сукоба са обичним светом.
Најгоре је што Вучић флертује са европом са педер-манифестацијама што користи и манипулише тим људима како би оставрио неке своје циљеве. Политички то можеда има некако краткоточног ефекта, али дугорочно то убија класичну државу као такву.
Напомањем да свака промена система се врши исључиво преко револуција и крви, а ја бих да коначно Србију така судбина мимоиђе. Доста је било.