Šta je novo?

Pančevački most

sasa901":369bsgb1 je napisao(la):
zar ne postoji neki zakon koji zabranjuje drzanje domacih zivotinja iu gradu :O
Pa postoji, al' kao što se vidi sa slike ovo se teško može nazvati urbanom sredinom. To što je teritorijalno u Beogradu ne znači da je i u gradu. To što je ovo na 10 minuta od centra ne znači baš ništa.

Da,to ti je Beograd.A tuda treba proci metro a sada idu prasici tuda,hehe.

Skinuli su pre neki dan ogradu kod MUPa, tako da verujem da će sad proširiti to usko grlo.

mekbejn":14br45hn je napisao(la):
Odlično.
Šteta bi bilo doduše ne sačuvati bar malo zelenila, nadam se da će uspeti.

Ima dovoljno mesta (do "zive" ograde) da ostane i zelenilo i da se protera vise traka.

2hg4e2u.png

Sad bih odma trebalo odraditi taj trotoar sto fali do prilaza novoj konstrukciji. Lepo se vidi kako nedostaje na toj slici de su ta deca. Eventualno da se malo prosiri i sredi zelena povrsina. :)

Ne moze se tu raditi trotoar jer bi pesaci bili nasred konstrukcije sto zanci da bi trebalo graditi peascki prelaz na sred mosta?Tu gde stoje deca ce se za 100 godina ukljucivati UMP sa Severnog Bulevara i Bogoslovije,pesaci ce jedino moci preko rampi iz 29 novembra da se ukljuce.

@clash,samo tako nastavi.Koliko vidim AR gradnja sporo radi,ko izvodi radove u 29. novembru? Glavna prica ce poceti kada dodje MBA miljkovic da radi deo koji je vijadukt.

Krajnje sasavo ali i za ovakav projekat od 2 miliona eura moraju makar 2 firme da rade,jedna ulicu na povrsini,a druga vijadukt.

daj boze do oktobra da bude zavrsena , ja mislim da je realno kraj januara da bude zavrsena

Petlja na Pancevackom mostu, 21.08.2012.

Izvinjavam se ako tovarim sa izvestajima, ali proslo je desetak dana od poslednjeg apdejta, a ima novih momenata... "udaren" je asfalt na delovima rampe, siri se put sa obe strane tog dela Despota Stefana, a uklonjen je deo trotoara nakon mosta ka Bogosloviji!

dscn7102.jpg

dscn7107.jpg

dscn7112.jpg

dscn7115.jpg

dscn7117.jpg

dscn7119.jpg

dscn7121.jpg

dscn7122.jpg

dscn7123.jpg

dscn7128.jpg

dscn7130.jpg

dscn7133.jpg

dscn7134.jpg

dscn7137.jpg

dscn7145.jpg

dscn7147.jpg

dscn7149.jpg

dscn7150.jpg

ostrvo kod "tri bika" koje ce se kratiti i gde ce se dobiti jos po jedna traka...

dscn7159.jpg

Mije Kovacevica levo, desno je Despota Stefana...

dscn7160.jpg

uradio sam onu sliku cigancicima i dao im pa sada hoce i ovi... ;)

dscn7101.jpg

Jel ono neki cigancici puze preko puta na slikama 3 i 4?

pa da... taj jedan ima rolere i non stop pada... :)

Meni ovo sve deluje dosta solidno. Još da su srušili i onih par kuća levo bilo bi idealno, ali šta da se radi.
U svakaom slučaju, ogroman napredak za ovaj deo grada, i saobraćaj uopšte.

clash
+1 :)

vrlo lepa foto reportaža , nadam se još po nekoj :kk: :) :kk:

nema da brigas... apdejtujem na 7-10 dana, samo da se pojavi neki vidljivi pomak u izgradnji...

Dok Kinez ne bude gotov, to nam je sve što imamo za prelaz preko Dunava
i prosto ne verovatno koliko su slabo mediski pokriveni radovi

Clash
slobodno izmedju slika iznesi što više ličnih zapažanja
ima ovde vrlo srtručnih ljudi koji ce to znati da nam pojasne i objasne :)

Na pr. Imam utisak da je ( sličica koja pokazuje) asfaltirani deo vrlo ,,posano,, uradjeno
što po meni nije dobro jer sa prvim ledom eto rupčaga . . . . .

sigrno neko svoim potisom stoji iza toga , te ce se po potrebi lako utvrditi čija ja$%# treba uvrtati :laugh: :lool: :laugh:

I mi s Karaburme smo ti zahvalni na sličicama!

Pratim stanje iz dana u dan, ali nisam siguran šta nameravaju da urade na raskrsnici kod Tri bika (tj. kod Bele kuće ili kod auto-škole Garfild). Na ovoj slici sam malo primitivno ucrtao kako bi bilo logično da teče saobraćaj posle proširenja:

garfild2.jpg

Pošto je jasno da stranu gde je Garfild (desno, kad se ide od Karaburme prema gradu) neće proširivati tu odmah posle semafora, ostaje samo širenje na levoj strani, do Bele kuće. Zanima me da li neko zna da li će biti moguće proći u 2 trake u smeru grada (obeleženo žutim strelicama) i u 2 u smeru Karaburme i Višnjice (obeleženo crvenim strelicama), gde bi desna traka bila i za skretanje desno i za pravo?

Nazalost malo ce blesavo prosiriti 29 novembra pa nece se nadovezivati direktno u profilu na Visnjicku vec ce imati taj ugao jer sire u dvoristu policije a ne preko onih kucica.

Takodje bice veselo pesacima kod pancevca s obzirom da ce put biti 50% siri i da neko iz pravca Visnjice/Karaburme ka gradu nece biti usporavan vozilima koja ulaze na most putem rampe bice puno nesreca.

Vucko wrote ,,. . . Takodje bice veselo pesacima kod pancevca . . . . ,,

Oduvek je to i bilo suludo bez pešačke pasarele :kafa:

Vrh