Šta je novo?

Održavanje vozila

Tu su trebali i sedišta i plafon da operu, gelendere da ofarbaju......

LASTA BARAJEVO 5304
SLIKANO JUTROS U OBRENOVCU
20161126_091503.jpg

LASTA AVALA 7501- SLOMLJENA RATKAPNA
20161126_115225.jpg

Da li neko ima osećaj da je grejanje ove zime posebno slabo u vozilima? Ili samo ja idem prerano ujutru pre nego što se zagreju.

Ja sam se začudio što mi ove godine ne manjka grejanje, sasvim je solidno i zadovoljavajuće. Tramvaji odlično greju, osim kada se otvore vrata pa malo jače udari hladnoća, ali je generalno toplo. Autobusi su sasvim ok, naravno kante ne greju kako treba, ali ih vrlo malo susrećem.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=425563#p425563:2137rqob je napisao(la):
JohnnyLee » 29 Dec 2016 10:05 am[/url]":2137rqob]не знам, мени на 18 Солариси греју к'о блесави
to je tacno.Pogotovo GB3005

Tacno se vidi ko zivi u kom delu grada, po vozilima koja tamo saobracaju i grejanju u istim.

Solarisi odlično greju. Recimo na potezu 600. Kada naidje njihov solaris ili man greju ko ludi. Kada dođje onaj solo maz kao led je unutra

Sent from my iPhone using Tapatalk

Provalio sam sta je problem, u Solarisima ne treba sedeti na mestima uz harmoniku.

ја увек идем у зглоб. таман је топло колико треба. на осталим местима је паклено (барем у ГБ3046 са којим се ја увек возим ујутру)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=425758#p425758:3mj0170z je napisao(la):
Kokos » 30 Dec 2016 01:26 pm[/url]":3mj0170z]Provalio sam sta je problem, u Solarisima ne treba sedeti na mestima uz harmoniku.
U njima generalno ne treba sedeti kod harmonike na sedistima koja su na tockovima jer se tu ispremestaju svi organi u telu u toku voznje.

Ja to mesto biram jer je daleko od vrata i voziš se unazad nije baš primamljivo za ostale ljude, neće niko da me gnjavi od Zemuna do Komande.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=425815#p425815:171cs7pt je napisao(la):
Žika » 30 Dec 2016 06:48 pm[/url]":171cs7pt]Jedina opcija vozačevo ?
:?: Spomenuo sam samo 4 sedista...

@Kokos
Tako i ja uglavnom biram mesto, ali pokusavam da izbegavam bas ovo sto sam spomenuo jer nije nimalo prijatno mesto u Solarisu. Juce sam od Galenike do Sumica putovao 2 sata sa 17 i sedeso sam bas na tom sedistu, preselo mi sedenje. Bila guzva vec na pocetnoj jer nije bilo autobusa jedno 15-20 minuta i eto jedino slobodno tu.

Аутобус ИК 112Н који вози на линији 36, са неком старом полуодлепљеном белом рекламом има код задњих врата рупу на поду димензија око 5цм кроз коју се види асфалт на друму, а под около те рупе је нестабилан.

#497 i #165 neka idu u rashod, jer se u njima osecaju izduvni gasovi i to je nepodnosljivo, a u mesto njih neka poprave neka vozila u kojima se ne osecaju izduvni gasovi

Dva radnika uhvacena kako popravljaju buseve dobili momentalni otksz ugovora o radu (njuz)

Треба они да поправљају #87,#126,#127 уместо њих. :wink:
Гарантујем да су наведена возила боља и квалитетнија од ових, нарочито #126.

Vi koji pamtite, a pamti rekao bi, vecina vas...Setite se pre 10-15 godina, u kakvom su stanju autobusi bili. Kada se uporedi sa sadasnjim, veoma su napredovali. Mada su daleko od ljudskih uslova za voznju. Mislim...Ako vec placam kartu redovno, koja je preskupa za nas standard, zasluzujem da me taj isti javni gradski saobracaj, toliko smatra covekom, da me prevozi u autobusu koji ima grejanje, kome dihtuju vrata i prozori i kome sasija nije suplja. I dalje veliki broj autobusa nema grejanje.

Meni je jasno kako grejanje u autobusu funkcionise. Grejač ima u sebi kao mali hladnjak sa odvodnim i dovodnim crevom za vodu i ventilator koji duva kroz taj hladnjak. Tako mi izgleda bar po onome sto sam video. A vi recite ako gresim. Jel taj deo toliko skup da ne moze da se kupi? Ili nemamo strucna lica koja mogu da remontuju taj deo? Ili je problem nesto trece?

Sale, koja je poenta da u ovoj temi postavljaš slike autobusa, a ne u temi Autobusi? Ako već hoćeš nešto da kažeš za održavanje na slici, onda napiši i to, uz slike. Ja ovde vidim samo autobuse i dva komentara koji ne pripadaju ovoj temi.

Vrh