Šta je novo?

Održavanje vozila

Ovo je bila Karaburma jer je na liniji 95 ja mislim

c.s.i.":3tqv1v4d je napisao(la):
Saobraćajna inspekcija je poslata da izvrši kontrolu rashladnih uređaja u svim novim trolejbusima, kao i na liniji 72 i u Tamnavinim autobusima na liniji 39.
Odluka koja propisuje obavezno uključivanje klime u vozilima nije baš najbolje napisana, tako da ne znači nužno da će stvari biti dovedene u red, ali lošije od ovoga ne može.
Podsećam da je zimus GSP poslat sudiji za prekršaje zbog neispravnog grejanja u novom trolejbusu GB 2017, pa se nadam da će i sada tako biti.

Danas opet na 39 Tamnava vozi bez klime

Upravo sam se i setio te primedbe koju si izneo, pa sam poslao prijavu da se to iskontroliše. Lakše je srediti privatnike nego GSP (čist dokaz "jednakosti" pred zakonima).

Ljudi vičite ako ima još linija na kojima privatnici konstantno neće da uključuju kime.

Морам да похвалим Престо на линији 302. Редовно им раде климе, а што је најинтересантније, путници су готово престали да отварају прозоре.....када уђу са 45 степени на 30, дође из дупета у главу ваљда.

проста једначина:
одржавање у Карабурми=одржавање у Космају=-1.000.000 :)

Nije pošteno da neki privatnici drže klime i troše više goriva a neki voze bez njih a iste pare dobijaju... To treba da se preispita.

Ne dobijaju iste pare! Privatni prevoznici koji su prijavili vozila sa klimama dobijaju dodatni novac za rad istih! U tome i jeste problem, što su svi pohrlili da prijave takva vozila ne bi li dobijali više tokom cele godine, a kada treba da ih uključe oni to ne učine. To je krađa!

"Na osnovu potpisanog ugovora definisano je da se cena rada novih vozila sa fabrički ugrađenim klima-uređajima plaća po većoj tarifi u odnosu na nova vozila bez klima-uređaja"
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=05&dd=30&nav_id=515323

stf":xicco2nf je napisao(la):
Морам да похвалим Престо на линији 302. Редовно им раде климе, а што је најинтересантније, путници су готово престали да отварају прозоре.....када уђу са 45 степени на 30, дође из дупета у главу ваљда.
Takodje, verovatno najbolji pp u ovom delu grada. Novi beli ikarbusi su odlicni :cool: i klima jako lepo radi

veb983":1tc2wv81 je napisao(la):
stf":1tc2wv81 je napisao(la):
Takodje, verovatno najbolji pp u ovom delu grada. Novi beli ikarbusi su odlicni :cool: i klima jako lepo radi
Да нема њих, превоз на 302 би био тотални хорор, ГСП-ове лешеве нећу ни да коментаришем.

Међутим постоји конструктивни проблем код клима у новим Икарима. Путници који седе до прозора готово не осећају климу, јер су издувници тако усмерени. Како су ти путници најближи прозорима, сасвим је логично да отворе прозор.
Дакле, само од њихове, заиста добре воље, прозори ће бити позатварани.

Код Необуса је то одлично решено, јер издувници постоје тик изнад прозора, као и целом дужином салона, изнад глава путника.

Linija 39 GB 219
photo0093.jpg

Šta fali toj 73ci, odlično za noge, baš sam iskoristio tu pogodnost juče

zapocetak nda nameste sediste i da stave srafove jer sipka samo sto nije pukla :|

е, а да најуримо ове из дирекције што бирају приватне превознике и шефове у ГСП-у и поставимо наше људе (цси, Матеја, стф и ко још буде хтео) и да се доведе све лепо у ред ;)

JohnnyLee wrote: ,,...а да најуримо ове. . . ,,

Prece most na Adi od starosti da se uruši, nego što ce iko uspeti da ,,...а да најуримо ове. . . ,, :laugh: :lool: :laugh:

JohnnyLee":1x0x4knv je napisao(la):
е, а да најуримо ове из дирекције што бирају приватне превознике и шефове у ГСП-у и поставимо наше људе (цси, Матеја, стф и ко још буде хтео) и да се доведе све лепо у ред ;)
:смилекојидижедвапрста:

Moze pa da dovedemo ove krsine ured i gde ja da sednem kad nema sedista a inace obozavam da senem na to mesto :) :D :rant:

Vrh